|
Dobra, wezcie mi naswietlcie sytuacje! Skad ja mam wiedziec gdzie, kto urzeduje?! Dawno z Wami wodki nie pilem i wypadlem z obiegu!
wiec ja mieszkam na zoliborzu, do Lorka mam 30 km. Lariusek na targowku
Larius, wez kamerkenakrecimi filmik z mojej pierwszej wycieczki
o ktorej chcecie jechac?
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Sebek, ja jestem za tym zebys jechal nawet bez dowodu! 50zl gapowego co najwyzej! Kradziez nie byla przeciez zgloszona. A jak masz umowe kupna sprzedazy to lac na to!Trzeba posmigac. Ostatnio weekend!
Powiedzcie mi koledzy (bo już mnie nosi), ile obecnie trzeba czekać na prawko po zdaniu? Bo właśnie we wtorek udało mi się zdać i teraz nie wiem jakie są widełki czasowe...
ja dwa lata temu czekalem ok 9 dni ale jezdzilem juz z kwitem o zdaniu egzaminu![]()
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
to zależy od miasta, ale jakoś od tygodnia do dwóch
Nawet nie od miasta. Mój kumpel, który zdawał 2 dni przede mną czekał ponad 20 dni a ja około 9. W każdym razie możesz sprawdzić status na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ i jak pojawi się status "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne" to znaczy, że prawko jest już wbite do systemu i w razie kontroli policja ma info, że posiadasz prawo jazdy, czyli można dostać najwyżej mandat 50 zl za brak dokumentów.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)