dobrze jest, przejedź sie to zobaczysz ze działa, tylko gaz w podłogę na biegu![]()
dobrze jest, przejedź sie to zobaczysz ze działa, tylko gaz w podłogę na biegu![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Łuki28.08 (01-10-11)
|
ok dzięki jadę,sprawdzę..
Jakiś czas temu podłączałem też zegar i podpoiłem go w te oto miejsce i pokazuje mi CHYBA dobrze. Mianowicie przy doładowaniu 0,5 bara a przy ustawieniu MBC na wyższą wartość ciśnienie podnośni się na wskaźniku i moc jest odczuwalna...
http://imageshack.us/photo/my-images...oostzegar.jpg/
to jest dobre miejsce![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Wolałem się upewnić bo widziałem w temacie starsze posty i gdzieś indziej były podpinane![]()
witajcie koledzy mam do was pytanie wiem ze gdzies to bylo ale nie moge znalezc na wolnych obrotach pokazuje mi 08 bara ujemnie oczywiscie czy to moze swiadczyc o jakiejs nie szczelnosci jak to sprawdzic
jest dobrze, tak powinno być
grabek a jak sprawdzic szczelnosc ukladu
Witam witam pytanko mam... zamontowane MBC mam i mialem fajnie ustawione 0,8 bara na zime skrecilem na 0,5 jak w stanradzie.. (odpieta wtyczka z czujnika) po zimie skrecam go znow na mniej wiecej 0,8 bara i niestety ale przy dodawaniu gazu jest taki strzał na 1 bar i nagle spada na 0,5 nie trzymie... co moze byc powodem ??
MBC jest powodem prawdopodobnie. Kupiles mbc z dwoma wyjsciami czy trzema ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)