Oryginalnie napisane przez pablo_85 eeee, a ten co prowadzi to czasem nie jest miomichal szlifier bo ci dzisiaj lagi odwrotnie poskładam
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
Oryginalnie napisane przez malik A widzisz tam R1? :> ehhh no rzeczywiscie, nie przyjrzalem sie sorki mio
Oryginalnie napisane przez pablo_85 ehhh no rzeczywiscie, nie przyjrzalem sie sorki mio dzisiaj zrobimy z twojej SV'ki taki wynalazek
Oryginalnie napisane przez >sebek< a co wlodziu z Twoim prawkiem? W przyszłym sezonie...
Oryginalnie napisane przez włodek W przyszłym sezonie... to idziemy razem na kurs?
Getting away with murder!
Będę tesknil... Aż się łezka zakrecila...
...po prostu mordeczki ... Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
Koniec sezonu?
Best ET: 14.764@1/4mile
Oryginalnie napisane przez monik Koniec sezonu? Ja tam jeszcze jeżdżę
Oryginalnie napisane przez LORK Będę tesknil... Aż się łezka zakrecila... Przepraszam ze ciesze sie Twoim nieszczesciem... ale mi cala droge mordka sie cieszyla
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać
Oryginalnie napisane przez >sebek< Przepraszam ze ciesze sie Twoim nieszczesciem... ale mi cala droge mordka sie cieszyla Hehe słyszałem po głosie żeś szczęśliwy Było dzis jeżdżenia albo w nocy?poszalalej jeszcze?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
View Tag Cloud
Forum Rules