Miro, to witaj w klubie, moj prawie 4letni tez nagle powiedzial papa.
Byl seryjny Moll.
Teraz juz siedzi Bosh S5 74Ah, kupilem za 320zl.
Miro, to witaj w klubie, moj prawie 4letni tez nagle powiedzial papa.
Byl seryjny Moll.
Teraz juz siedzi Bosh S5 74Ah, kupilem za 320zl.
|
dobrze, że na miejscu, mój seryjny padł po 5 latach
Miro racja pomyłka S5 330 zł listopad 2010r. spojrzałem właśnie na fak ... podobno bardzo ok właśnie![]()
Jaki polecacie akumulator do S3 ?
www.bqstudio.pl/blog/
Ja kupiłem BOSCH SILVER S5 77AH 780A
Witam jestem na zakupie akumulatora, cały czs słyszałem ze centra future 72 Ah bedzie idealna do mojego samochodu i jak zadzwoniłem do jednego ze sklepów to gosć wręcz przeciwnie nie polecał jej gdyż mówił że ona wytrzyma max 1.5 roku i ma jej dużo zwrotów, więc czy może ktoś się wypowiedzieć na temat tych akumulatorów? ewentualnie jaki byłby dobry do mojej wersji? BKC 1.9![]()
PS gościu polecał aku Westa Forse nie słyszałem za bardzo o tych akumulatoracha centra zawsze była najlepsza w Polsce
![]()
Ostatnio edytowany przez BUCZOTS - 18-10-11 o 11:56
Moze gosciu ma prowizje za sprzedazpopatrz co tu pisza lepiej. Sam mam co prawda 8L ale centre mam i nie narzekam.
There's only one word you need to know. Low.
Dokladnie. Wszyscy w kolo zachwalaja Centre. Masa tego sie sprzedaje chocby na allegro. Ale wiecej sie sprzedaje Boscha.
Futura była dobra póki nie zmienili technologii... na wapniową od tego momentu są ciągłe reklamacje i użeranie się z klientami.Jeśli ktoś chce Centrę to Plusa lub Standard.Jeśli ktoś ma dostęp to polecam akumulatory (bez reklamy) AD są w przystępnej cenie a i reklamacji zbytnio nie ma.Boscha sprzedajemy od niedawna więc się nie wypowiem-na razie brak reklamacji.
Miałem aku. Centra Futura+ 72Ah, po 2 latach zaczął się szybko rozładowywać. Nie polecam.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)