Daniel strach pomyslec jak ten Twoj skuter jezdzi skoro lancia tak zapier****![]()
Daniel strach pomyslec jak ten Twoj skuter jezdzi skoro lancia tak zapier****![]()
|
No i prawko juz w kieszeni![]()
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Uo patrz, szybko Sebek poszlo! Gratulacje!![]()
A my wczoraj z kumplem troche km'ow nawinelismy. Opony zimne, raz bym sie grubo przejechal. Podczas hamowania przednie kolo mi sie na pasach uslizgneloOdpuszczenie hebla, podparcie noga i dupa uratowana
![]()
dziekioby pogoda sie jeszcze troche utrzymala...
![]()
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
joł, a więc zawitała w mojej stajni hondzina cb 750.
prowadziłem ją w piątek na sen zimowy - wypiździło mnie na maxa!
co 15 km stawałem i skakłem wokół silnika jak indianie wokół ogniska
dojechałem na miejsce, potrze na temp- 2 stopnie![]()
He he, jak bedziecie jeszcze latac dajcie znaka na priva, wyprowadze moje maxi na ostatnia jazde przed zima![]()
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
szataniszcze, kupiles ta sztuke o której mowiles? :> Ogolnie to gratki! Bez konkretnego stroju to naprawde niezly wyczyn taka wyprawa![]()
![]()
![]()
A ja caly czas sie waham, czy w weekend nie uderzyc ze znajomymi na moto do zielonej gory370km w jedna strone, impreza, nocleg, itd. I w niedziele powrot...
Jakby ktoś chciał kupić to moja Honda idzie na sprzedaż. Aukcja pojawi się na dniach. Potrzebuję tylko zdjęcia porobić.
Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)