|
nie no, YBR250 są egzaminacyjnymi motocyklami, ale jak widać można przypadkowo trafić na coś innego :/
no ja mam dokładnie miesiąc czekania bez dwóch dni i nie wybrzydzałam w godzinach, było mi wszystko jedno o której. koszmarne terminy, podobno bardzo duże obłożenie mają pod koniec roku. byleby śnieg nie spadł, z mrozem jakoś sobie poradzę![]()
Best ET: 14.764@1/4mile
Trzeba bylo zdawac w skierniewicachja mialem termin na za 3 dni
![]()
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
Albo w Pierdzidołku, tam to w pięć minut po zapisaniu na egzamin idziesz![]()
Czytaj szybko bo zaraz Czaro wykasuje!
Inox Pasztet nie f tedeiku ale w śfiniaku i ze śfistakiemTylko grzanych zydli brak....
Tomek, wtedy to już mi będzie wszystko jedno - i tak trzeciego podejścia w tym roku nie zdążę zrobićale jednak mam nadzieję, że to drugie wystarczy, bo szkoda mi kasy na te egzaminy
![]()
Best ET: 14.764@1/4mile
Monika, najwazniejsze to na spokojnie podejsc do problemuBez stresu, na chlodno, kroczek po kroczku. Robic wolniej wszystkie elementy ale dokladnie. To nie jest na czas
![]()
jak masz takie problemy ze zmianą motocykli to przy jagielońskiej jest taka szkółka.Prowadzą ja dziarscy goście którzy mają chyba z 6 motorów różnych.
Podchodzą na luzie i w czasie godziny możesz sie zamieniać z innymi kursantami motorami.Także pojeździłem 20 min na Jamaszce, potem na suzuzuki gn 125 itd.
Godzinka u tych ości strasznie mnie rozluźniła mentalnie
W ogóle polecam zdawanie na Odlewniczej![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)