Grzanie wlacza sie od okreslonej temaperatury na zewnatrz i trwa przez okreslony czas. Niestety nie wiemy przy jakiej i jak dlugo.
Grzanie wlacza sie od okreslonej temaperatury na zewnatrz i trwa przez okreslony czas. Niestety nie wiemy przy jakiej i jak dlugo.
|
Ooo, super. Nigdy tego nie namierzylem![]()
U mnie własnie podgrzewanie lusterek włącza wraz z tylną szybą i działa tak długo jak jest włączona szyba
Witam, zapaliłem autko ,ruszyłem przełacznikiem i pojawił sie prąd na kabelkach, tylko ze przez okolo 2 minuty jest a następnie gasnie i włącza sie cyklicznie co 5 sekund ( przerwa -migniecie - przerwa -migniecie ) i tak w kółko co to moze być ? prosze o pomoc .
tylko nie da sie tego wyłaczyć .wyłaczy sie jedynie jadk przekrece kluczyk
Przekrec przelacznik regulacji lusterek z pozycji srodkowej na inna i powinno sie wylaczyc.
Dobra Panowie teraz może mi coś wykombinujecie. A3 po lifcie modelowo 2009. Po odchyleniu lusterek widać że do szkła idą przewody więc i pewnie są podłączone. Po zakodowaniu modułów drzwi 42 i 52 nie ma żadnej reakcji.
VAG pokazuje tylko błędy.
Adres 42: Elektr.drzwi kier.
Numer seryjny sterownika: 8P0 959 801 K
Komponent i/lub wersja: Tuer-SG H03 0060
Kodowanie: 0000252
Kod serwisu: WSC 00046
Znaleziono 1 błąd:
00943 - Podgrzewanie lusterka strona kierowcy - Z4
012 - Usterka w obwodzie elektrycznym
Adres 52: Elektr.drzwi pas.
Numer seryjny sterownika: 8P0 959 802 K
Komponent i/lub wersja: Tuer-SG H03 0060
Kodowanie: 0000252
Kod serwisu: WSC 00046
Znaleziono 1 błąd:
00944 - Ogrzewanie lusterka strona pasażera - Z5
012 - Usterka w obwodzie elektrycznym
Czyżby w autach po lifcie coś się zmieniło i trzeba ciągnąć jeszcze dodatkową instalacje?
Na pewno kable sa wpiete z tylu wkladu? Jesli tak, sprobuj jeszcze zamienic miejscami podlaczenia wtyczki. Mi kiedys wywalalo blad (chyba nawet taki sam), zamienilem miejscami i przestal wyskakiwac.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)