|
Scyzoryk jest jakby sklejony. Rozbierałem inne scyzoryki i rozdzielały się bez problemu. Z moim się siłowałem i nic z tego![]()
Kiedyś w moim a3 był działający scyzoryk. Oznaczeń z pilota nie dało się odczytać.
Pompka centralnego ma numery: 8L0 862 257 G
W ASO dowiedziałem się że potrzebuję pilota o numerach: 4D0 837 231 R. Działa on na częstotliowści 433,92.
Pytanie moje: czy muszę kupić dokładnie taki pilot z tym numerem (4D0 837 231 R) ?
Czy wystarczy że kupię pilot który pracuje na częstotliowści 433,92 i go zakoduję i będzie działać?
hej mam takie pytanie szuka?em ju? na forum ale zapytam bo mo?e kto? co? podsunie a nie zak?adam innego tematu bo my?l? ?e ten pasuje mi,a mianowicie chcia?bym sobie przerobi? m?j standardowy kluczyk i centralny za pomoc? tylko tego kluczyka dzia?aj?cy na taki scyzoryk http://allegro.pl/sterownik-2x-logo-...024915830.html jak my?licie czy to mi wystarczy??Je?li co? ?le napisa?em to sory.
Kupiłem kilka m-cy temu dokładnie taki zestaw, u tego samego sprzedawcy. Tandeta, chińszczyzna - ODRADZAM. Grot lata jak Żyd po pustym sklepie, otwiera się bez przyciskania, ogólnie lipa. Kup lepiej ori kluczyk i do tego sterownik-centralkę z samą płytką pasującą do ori kluczyka. Był niedawno na allegro taki zestaw ale teraz na szybko nie mogę go znaleźć.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
Łuki28.08 (10-01-12)
aha spoko,dzięki za info,tak właśnie też myślałem aby kupić narazie ori scyzoryk i przełożyć ten transponder czy jakoś tak![]()
Poszukaj może ori kluczyka który będzie działał na tej samej częstotliwości, tylko go zaprogramujesz i po sprawie.
Dodano:
Na stronie http://www.bezwypadkowy.net/wyszukiwarka-vin po zalogowaniu się wpiszesz swój VIN i sprawdzisz jaką masz częstotliwość u siebie. Klikasz w link "Dekoder VIN dla Grupy VAG #2" i przy pozycji "Carrier frequency for radio remote control" masz podaną częstotliwość prawdopodobnie taką 433.92 MHz-434.42 Mhz. Szukaj pilota w zakresie tych częstotliwości.
Ostatnio edytowany przez Terrez - 10-01-12 o 20:04 Powód: Automatyczne łączenie postów
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
vin to już mam dawno rozkodowany,a przed chwilą udało mi się wyciągnąć tą pigułkę
a jak mam takie coś w VIN-ie : kod 5D0 - Without carrier frequency to dobrze czy źle bo coś gdzieś czytałem o tym..
Ostatnio edytowany przez Łuki28.08 - 10-01-12 o 20:44
Znaczy ze Twoj pojazd ori nie mial sterowania zdalnego z kluczyka.
Teraz jesli juz chcesz sie w to bawic to pamietaj odpowiednia pompka ktora obsluzy pilot + antena. Jesli tego nie bedziesz mial to ani rusz.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)