Witam.
Podepnę się do tematu. Będę montował maty grzewcze i chcę je zamontować pod osobny włącznik. Czy jest możliwość zainstalowania jakiegoś wyłącznika czasowego,który odcinałby dopływ prądu do mat po czasie ok. 5 minut ?
Witam.
Podepnę się do tematu. Będę montował maty grzewcze i chcę je zamontować pod osobny włącznik. Czy jest możliwość zainstalowania jakiegoś wyłącznika czasowego,który odcinałby dopływ prądu do mat po czasie ok. 5 minut ?
|
zawsze możesz zastosować przekaźnik czasowy np:
http://ase.hoste.pl/sklep/index.php?...ki-czasowe-12v
Wczoraj jak testowalem to napiecie bylo caly czas, nie wlaczalem tylnej szyby. Aczkolwiek temperatura na polu byla dosyc niska. Rozumiem ze moge kupic, a nawet powinienem z termoregulatorem?
Dodano:
Czy takie bedzie dobre dla A3 z 2000r po zew. lifcie?
Dodano:
http://allegro.pl/wklad-lusterka-pra...898190544.html
Ostatnio edytowany przez !!MrMajst3r!! - 20-11-11 o 07:08 Powód: Automatyczne łączenie postów
domel79 dzięki za podpowiedź![]()
Poliftowe mają inny kształt od przedliftowych ( są bardziej rąbiastei dodatkowo prawe lusterko już jest wielkością identyczne do lewego ( w przedliftach prawe jest mniejsze).
Wiec jeśli masz poliftowe lusterka to ok , jeśli przed to nie... Dodam ,że b. trudno znaleść przedliftowe z termoregulatorem.
To ja już nie wiem jaką mam wersje tego samochodu... Rok prod. 2000. Prawe lusterko mam mniejsze od lewego.
czyli lusterka masz przedliftowe i takie wkłady musisz kupić
a poliftowe szkła mają termistor zamontowany z tyłu
![]()
Ostatnio edytowany przez Kajetan - 20-11-11 o 13:03
Mam takie jak na pierwszej fotceDzięki za wyjaśnienie.
Dodano:
A da się to jakoś rozebrać i wymienić samą matę?
Ostatnio edytowany przez !!MrMajst3r!! - 20-11-11 o 13:13 Powód: Automatyczne łączenie postów
da się rozebrać ale to jest lustro i przy odklejaniu maty grzewczej można odkleić sreberko z lusterka i wtedy tylko śmietnik
Spróbuję. W końcu sama mata 10zł z wysyłka a lusterko około 50zł.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)