Zgadza się. Problemem w montażu tych spryskiwaczy może być dorobienie mocowania spryskiwaczy, reszta nie powala. Dla laika montaż nawet oryginalnego zestawu dedykowanego do A3 będzie problemem.
Zgadza się. Problemem w montażu tych spryskiwaczy może być dorobienie mocowania spryskiwaczy, reszta nie powala. Dla laika montaż nawet oryginalnego zestawu dedykowanego do A3 będzie problemem.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
|
Mam pytanie odnośnie jakie żarówki przychodzą do halogenówA3 8L po lifcie
??
The Fast and the Furious (żeton)
to będzie H7 wg. etki
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Mateusz1900tdi (20-11-11)
Jak uzyskać takie efekt? Okleić? Pomalować? Oddać gdzieś?
Przy okazji, może ktoś będzie w stanie znaleźć zdjęcia S3/A3 z tak zrobionymi lampami, byłbym wdzięczny.
są folie na allegro do lamp czerwone,czarne, żołte i niebieskie nawet, on na bank ma oklejone folią ; )
The End ! She xing diao shou, man tiao guo hai wei jiu !
結束!蛇在鷹人眺三九胃郭海陰影
h7 jest.
Wtedy przypadkiem nie będzie czerwonego kierunku? Jeśli tak to może polecieć dowód.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
Panowie mam problem opowiem wam w skrócie mam przedlift xenon ori przetwornice wszystko orikupiłem nowe ds2 żarniki philipsa lecz prawa zaczęła mi świecić na żółto a lewa czasem nie odpalała za 1 razem zaciekawiło mnie to dla testów zakupiłem hidy żarniki i teraz jest tak lewa świeci na żółto prawa normalnie lecz czasem nie odpala :/ wtf ?? i teraz małe pytanko czy czasem nie jest to oznaka padającego aku bo ładowałem go 3h przed zmianą żarówek pozamieniałem te żarówki i poświeciłem trochę światłami podłączyłem prostownik i na prostowniku na wskaźniku wyskoczył mi taki poziom jak na początku zacząłem go ładować a był pełny więc co może już spadać napięcie na aku powiem tyle że samochód mam 2 lata nie wiadomo kiedy aku był wymieniany firma akumulatora to delphi to pewno jakieś dziadostwo pozdro czekam na podpowiedzi
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=14348138 PROFESJONALNY SERWIS KONSOLI XBOX360 POLECAM!
mi sie kiedyś nie zapalał jeden za 1 razem, wymieniłem akumulator i teraz wszystko działa
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)