http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=14348138 PROFESJONALNY SERWIS KONSOLI XBOX360 POLECAM!
|
do 1,6 to cos ponad 60Ah, nawet pod 70 może być, większego nie trzeba, dodam, że ja mam u siebie za mały, ale to inna historia dlaczego tak![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
czesc, a ja mam takie pytanie, po czym poznac ze polifty do 8l sa oryginale, a nie zamienniki np tyca, depo itp? chodzi o ten taki czarny nadruk audi i te cyferki ktore sa z tylu nadrukowane?
Na lampach będzie nazwa producenta... Przynajmniej na moich DEPO jest i z tego co pamiętam HELLE też mają.
Depo ma nadruk na widocznej części klosza na zewnątrz, nie pamiętam jak TYC. Ori hella ma przezroczysty nadruk na górnej części klosza widoczny po zdjęciu czarnej uszczelki, w przypadku zamontowanej lampy.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
TYC bodajże ma od góry na tej części klosza która chowa się pod maską wytłoczone logo. W każdym razie, jeżeli nie jesteś niewidomy, to powinieneś to rozpoznać bez problemów na żywo - który to ori a który zamiennik, gorzej gdy kupujesz przez internet.
There's only one word you need to know. Low.
Witam
Niedawno kupiłem na przód polifty TYCa. Pięknie spasowały, pięknie wyglądają, ale problem jest z regulacją. Prawy reflektor świeci trochę za krótko, ale nie mogę go już podnieść bo brakuje regulacji. Lewy świeci na prawo, dość krótko i nie mogę go róznież przeregulować, bo brakuje regulacji. Silniczki z poprzednich lamp mam przełożone. Słychać, że przy lewej lampie silniczek się "męczy". Próbowałem już różnych sposobów, nawet wyciągałem lampę i dalej świecą gdzie chcą.
Podjechałem na stację diagnostyczną, ale tam powiedzieli, że nie da rady wyregulować tych lamp. Totalna załamka
Jak jest u was z tą regulacją? Myślałem, że lampy TYCa nie są takie złe bo dużo osób z forum je poleca. Czy rzeczywiście są takie złe? Nie wiem czy nie założyć z powrotem starych.
wydaje mi się że źle wsadziłeś ten silniczek, tam musisz trafić w taki zatrzask a to trochę kłopotliwe
Silniczek na pewno jest dobrze założony w szynę.
Sprawdz czy zarowka dobrze siedzi w swoim gniezdzie i prawidlowo zabezpieczona zawleczka.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)