a do tylnych lamp montowałeś już takie cuda ??
a do tylnych lamp montowałeś już takie cuda ??
The Fast and the Furious (żeton)
|
Mateusz1900tdi do mnie pisałeś?
jeśli tak to z tyłu mam całe lampy zupełnie inne
Ale w Motocyklu montowałem dwu włuknowe (SMD x 27 szt w jednej żarówce) i niczym nie odbiegają od zwykłych, a porównanie mam bo w moto mam 2 żarówki obok siebiew maluchu mam też dwu włyknowe, ale na normalnych diodach i powiem szczerze że szału nie ma.
WAŻNE! jak będziesz szalał z tylną lampą to pamiętaj żeby sie upewnić żeby twoje nowe żarówki weszły w otwory w lampie- zwykłe żarówki są dosyć chude, a ja już jednego kompletu nie wcisnąłem w klosze
I jeśli myślisz o kiertunkach to pamiętaj że masz przerywacz na bi-metalu i że jak włożysz diody to będzie szalał i szybko mrygał![]()
koledzy a pozamontowaniu tych postojowek co mowicie jak was policja zatrzyma maja cos do nich?? Mial juz ktos z nimi sztycznosc??
powiesz że w IC kupieś takidałeś po 13 zł za szt trzeba trochę ściemy im po wciskać
The Fast and the Furious (żeton)
ostatnio mnie zatrzymali bo w pół mroku jechalem na dziennych + postojówki, po czym odpaliłem xenon i do tego, ani do tamtego nic nie powiedział. Myślę że najbardziej czepiają się o te wypasy kolorowe - niebieskie albo inne. Tu barwa jest lekko niebieska ale generalnie biała, ale jak trzepniesz sobie extra kolorek to na pewno przysapią![]()
Za białe ledy w postojówkach nic ci nie zrobią, za kolorowe się przyczepią.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
ja w innym aucie mialem biale postojowki i swiecily mi na bialoale i tak dowod lecial bo mi mowili ze to niebeiski hehe
![]()
trzeba bylo w skrytce miec normalne żarowki i po sprawie.
Ja tylko pokazalem ,ze biore się za wymianę i odpuscili
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
wyróżnia się ciepły i zimny kolor świecenia na biało i jeden daje powłokę niebieską i w takim przypadku skoro Pan niebieski nie wiedział trzeba go uświadomić a jeśli dalej się upiera przy swoim to u mnie w schowku i z tyłu w podsufitce świeci typowy niebieski kolor i raz zadałem pytanie jeśli to jest niebieski to jaki kolor mam w samochodzie...nic się nie odezwał i odszedł![]()
A ja mam postojówki Philips Blue Vision. Są niebieskie, ale świecą trochę mniej źółto niż zwykłe. Do białego albo niebieskiego światła jeszcze im sporo brakuje. Czy też może za nie dowód polecieć?
Ostatnio edytowany przez mateusz233 - 30-11-11 o 23:06
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)