Witam
Potrzebuję numeru wtyczki do silniczka regulacji lamp poliftowego (przedliftowa wtyczka jest za duża)
Proszę o pomoc
Witam
Potrzebuję numeru wtyczki do silniczka regulacji lamp poliftowego (przedliftowa wtyczka jest za duża)
Proszę o pomoc
|
Dziwne... U mnie wtyczki pasowały p&p przy przekładce na polifta i nic nie musiałem zmieniać, bo silniczek mam jeden przed, a drugi poliftowy (jeden się zjarał)...
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
To mnie zastrzeliłeś... Wiem że same silniczki różnią się wielkością, ale to że różnią się wtyczkami to nie wiedziałem. Nadmieniam że to fabryczna instalacja i nigdzie nie widać żeby wtyczki były zmieniane.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
są inne bo zmieniałem i sie zdziwiłem
mateusz233
pogrzeb w necie, jest paru sprzedawców na allegro co sprzedają nowe wtyczki pasujące do różnych urządzeń. ja tak kupiłem wtyczkę do pompy sprysków. A i wtyczki na allegro złapiesz jak sie postarasz, a i szukaj tez audi na części, ja se znalazłem taką pod wawą, pojechałem i wyciąłem wszystko co chciałem po 5 złotych![]()
A nie mógłby mi ktoś podać numeru tej wtyczki? Niestety nie mam ETKI ze względu na win7. Może na wtyczce pisze numer? Byłbym bardzo wdzięczny. O wiele łatwiej było by mi znaleźć gdybym miał numer...
jutro jadę do znajomego
zapewne przywiozę trochę wtyczek : do lam poliftowych, silniczków, halogenów itp. więc poczekaj z zakupem bo po co nowe kupować jak można używkę z pinami kupić za psie pieniądze
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
mariusz11111
W takim razie ja jestem zainteresowany tymi wtyczkami. Jak będziesz miał, napisz na PW to się dogadamy.
Dostałem wiadomość od jednego forumowicza, że numer tej wtyczki to: 8L0 973 703
mariusz11111
ja również poproszę pw z ceną jak będziesz miał wtyczki![]()
panowie tak jak juz pisałem co niektórym na priw wtyczek nie mam bo czasu zabrakło w sądzie mi sie przedłożyło
postaram sie jutro zorganizować pare wtyczek
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)