zapewne hidy, bo ori są tylko 35W, mysle się?
a co do hidow to szczerze mowiac nie wiem jaka jest roznica miedzy 35W a 55W, na chlopski rozum 55 beda mocniejsze, ale czy nie za mocne no i jak z kloszami, czy wytrzymaja temperature.
zapewne hidy, bo ori są tylko 35W, mysle się?
a co do hidow to szczerze mowiac nie wiem jaka jest roznica miedzy 35W a 55W, na chlopski rozum 55 beda mocniejsze, ale czy nie za mocne no i jak z kloszami, czy wytrzymaja temperature.
|
Mam pytanko. Dzisiaj udało mi się kupić wtyczki do silniczków regulacji lamp poliftowych. Czy kolejność kabli jest taka sama jak w przedlifcie, czy coś trzeba zmienić?
edit
Kurcze podłączyłem piny zgodnie z numerami na wtyczce i silniczki nie działają. Teraz czeka mnie wyciąganie pinów...
edit2
Poradziłem już sobie. Patrząc na wtyk silniczka kabelki podłącza się identycznie. Nie należy się sugerować numerami ani zaokrągleniem na poliftowej wtyczce.
Ostatnio edytowany przez mateusz233 - 04-01-12 o 20:06
Witam mam pytanie odnośnie lamp przedlift. czy jest jakaś opcja przyciemnienia ich delikatnie bez konieczności oklejania folią ?![]()
Sprzedam radio Audi gamma.
a po co takie coś w lampach przed liftowych chcesz robić???? kup polifty i pomaluj środki albo jeśli już to kup jakieś gotowe zamienniki z czarnymi środkami..jeśli przedliftową lampę folią przyciemnisz to coś mi się wydaję, że dowodzik poleci...tak samo tyczy się tylnich lamp bo nie określiłeś o jakie Ci chodzi, masz firmę depo serie black na tył i to ładnie się prezentuje.
Ostatnio edytowany przez sema9 - 04-01-12 o 11:09
Rozchodzi mi się o przednie lampy na obecną chwile odkładam kasę na polifty i jakiś zestaw HIDów a w tym czasie chciałem te co są troszkę przyciemnić i gitara myślałem nad pomalowaniem tej obwódki srebrnej w środku ale nie chce w ciemno tego robić![]()
Sprzedam radio Audi gamma.
więc skoro oszczędzasz na lampy to daj sobie spokój z jakimś takim dziwnym kąbinowaniem bo nic dobrego z tego nie wyjdzie, lampy przedliftowe nie maja kloszu przezroczystego i to nie da takiego efektu jak byś chciał mieć, lepiej poczekać odłożyć i zrobić porządnie![]()
kolega z forum sprzedaje chyba halogeny od fabi rs,ktore miał w a3
a to co pokazujesz napewno chinski kicz
ale beznadziejne te pseudo halogenyzainwestuj już lepiej w tanie chińskie ledy niż to wyglądała by A3 jak busik dla przewozu osób lub taxi-
The Fast and the Furious (żeton)
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)