no to nizle, bo telefon wszedl do sprzedazy w usa pod koniec pazdziernika
gratuluje posiadania w przedpremierze
sam telefon gorszy od S2 i i HTC Sensation , szczegolnie XL
ale obudowa faktycznie robi robote, carbon fajny
no to nizle, bo telefon wszedl do sprzedazy w usa pod koniec pazdziernika
gratuluje posiadania w przedpremierze
sam telefon gorszy od S2 i i HTC Sensation , szczegolnie XL
ale obudowa faktycznie robi robote, carbon fajny
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
|
A ja jednak wole zostać przy Samsungu. Od 3 miesięcy uzywam S2 i jestem mega zadowolony. S2 pozbawiona jest wszystkich wad S1Telefon praktycznie idealny.
No szczegolnie po wgraniu customow.np CM 9 4.0.3 Co prawda jest dopracowywany ale juz teraz ten telefon to inna bajka bez taczwiza.
Moze SGS 2 idealny nie jest ale wiecej nie trzeba.
Prawdziwych przyjaciol na palcach reki zlicze, oni gdy odejde, zapala na grobie znicze
Tel. kupiłem właśnie za granicą na początku listopada, więc już jest nieco ponad 2mieś![]()
No to wrzucam coś dla zainteresowanych
![]()
z benchmarkami jest tak samo jak w przypadku PC i kart graficznych, wszystko zalezy pod co pisane (kto zaplacil) , w jednym wygra ATI a w drugim Nvidia go zje na sniadanie
patrz tu, testy szybkosci "wszystkiego" :
sciagnij Antutu Benchmark z marketu, jestem ciekaw ile punkcikow bedziesz mial
rozumiem ze masz 2.3.5 sklepowego
S2 na niepodkreconych prockach osiagaja ok 5800-6000 pkt
dla mnie obudowa Motoroli miazdzy cyce, ale jakbym mial wybierac (a uzywam S2 od czerwca ) to HTC Sensation XL
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Mnie się wydaję że program ten dziwnie pokazuję punkty, ponieważ moto odpaliło i zakończyło test przed pozostałymi.Tak mnie się wydaje.
Ja uzywam S2 po namowie Mirka od 2 miesiecy i jest ok.
Ale jako drugi telefon. Na ta chwile nie wybrazam sobie noszenia go latem np. w spodenkach.. jest taka krowa...
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
A mnie te wszystkie telefony dotykowe doprowadzają do furii i chyba na dniach wrócę do poczciwej Nokii 6500 Slide![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)