Dziewczyna z tatuażem - bardzo mi się podobał!!
Dziewczyna z tatuażem - bardzo mi się podobał!!
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
|
A ogladał juz ktos Dziennik zakrapiany rumem ? W tłumaczeniu "GHuntera" ?Warto obejrzec ?
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
jest tez normalne tlumaczenie, od kinomanii
to nie jest film dla kazdego, mnie sie tez nie podobal, to nie jest film w ktorym ma sie cos dziac, kolega wyzej sie chyba na akcje nastawial
"las vegas parano" tez nie bylo dla kazdego
ja przymierzam sie dzis do dwoch podobno rewelacji, ktore wyszly w normalnej jakosci
"hugo i jego wynalazki" nowy film scorsese, 11 nominacji do oskarka
i "przygody tin-tina" piekny, nowy film spielberga (stefan zadziwil, zrobil w tym roku dwa filmy, jeszcze niezly "czas wojny" )
co moge polecic
tower heist , polskie "zemsta cieciow"
no i znieslawiona "1920 bitwa warszawska" ja kuzwa nie wiem co wszyscy chca od tego filmu, wiadomo, zle bo polskie
zdjecia idziaka rewelacyjne, efekty 3d w swiatowej skali, natasza blee, no a kto mialby inny zagrac aktorke wodewilowa tanczaca i spiewajaca,
sceny batalistyczne, jak na europejskie warunki naprawde dobre, jedyna wada, film za krotki, ale lepsze to z dobrymi efektami, statystami itd
niz 3godz ale z widocznymi efektami komputerowymi i plastikowymi makietami.
Ostatnio edytowany przez Miro - 21-02-12 o 08:40
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
No Bitwa Warszawska mi tez się podobała,
Przygody Tin Tina - animacja - extra, ale pod koniec już się trochę dłużyło... Ogólnie całkiem OK
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
cycu moj post 1107
jak widac ocena spada
---------- Post dodany 21-02-12 o 13:17 ----------
ogladałem na weekendzie i słaby film lepszy niz dziennik ale bez sząłu takie średniak
---------- Post dodany 21-02-12 o 13:19 ----------
tez go moze dzis ciachne wczoraj na niego natrafiłem po aktorze <wstydzie sie)Sacha Baron Cohen i patrzylem w czym on jeszcze gral a tu taki dobry film sie natrafił
bo dopiero wczoraj ogladałem borata![]()
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
Pekniety, mi chodzi o ten najnowszy sezon. Poprzednie dwa ogladalem juz.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)