mam pytanko czy tylne lampy TYCa (poliftowe) maja wybite logo firmy gdzies na lampie ?
---------- Post dodany 26-02-12 o 16:41 ----------
chodzi mi o lampy do 8l 00-03rok
mam pytanko czy tylne lampy TYCa (poliftowe) maja wybite logo firmy gdzies na lampie ?
---------- Post dodany 26-02-12 o 16:41 ----------
chodzi mi o lampy do 8l 00-03rok
|
mają miedzy tymi pseudoblaszkami trzymajacymi klosz do obudowy:
![]()
ja pytam o tylne
temat jest o przednich... Tylne mają chyba, ale zaraz bede przy aucie to ci sprawdze. Na pewno mają to w mniej widocznym miejscu niż DEPO.
ok. czyli ty masz tylne TYCa to mozesz sie wypowiedziec czy sa dalekie jakoscia od orginalnych czy moze wrecz przeciwnie?
gaceo tylne tyce są dokładnie takie same jak ori helki czy magnetti.
tak mam tyc tył i przód, musialbys usiąść za autem (ustawilismy kiedys tyca i ori obok siebie) i podejrzec, jest różnica w odłbyśniku, ale to na prawdę trzebaby było się wpatrywać żeby to zauważyć, ja przed zakupem otrzymałem taka odpowiedź: że skoro są prawie identyczne to po co przepłacać? kupiłem i nie żałuję.
no to chcialem uslyszecbo mam do kupienia wlasnie tylne lampy tyca 00-03rok za 180zl 2szt (nowe) dobra cena? i wlasnie chcialbym sie dowiedziec gdzie tyce maja logo wybite zeby sprawdzic przed kupnem zeby wałek nie poszedl
Witam, chcia?bym kupi? sobie lampy przednie do mojej A3 00 r. i nie mam poj?cia jakie b?d? pasowa? ?? ;/ bo na allegro s? lampy do rocznik?w 96-00 i 00-03 ;/ np.
http://moto.allegro.pl/lampy-audi-a3...087969697.html
i http://moto.allegro.pl/lampy-audi-a3...167451301.html
Ostatnio edytowany przez Grucha21 - 27-02-12 o 18:39 Powód: błąd
Urodziliśmy się i wychowaliśmy, w letniej mgle,
związani niespodzianką, naszych dni chwały.
A jakie miałeś Lampy? dzielone czy już zespolone?
Bo rocznik 2000 to akurat był mieszańce.
Jak miałeś zespolone to lampy 96-00 już Ci nie będą pasować. a jak Miałeś osobno reflektor a osobno migacz to pasują 96-00 i po lekkich przeróbkach te 00-03.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)