bo te wtryski to możesz założyć do cieniasa albo pandy a nie do 1.8T
bo te wtryski to możesz założyć do cieniasa albo pandy a nie do 1.8T
|
silnik przy max bucie ma bardzo duze zapotrzebowanie na paliwo i co z tym idzie potrzebuje szybkich wtryskiwaczy a hany zapier*** jak wsciekle przy tym silniku wiem co mowie i gregor tym bardziej
Kolego r4d3on cytuj, bo nie wiem do kogo tyczy się co piszesz:/ Piszesz coś o 1.8T a ja nie mam 1.8T, wiec nie wiem do kogo "rozmawiasz"![]()
qba29dm do Ciebiei tak bierz hanke tylko nie wiem czy zielona nie bedzie za mocna na 125km, ja w pierwszej kolejnosci mialem brac zielona ale chodzila by na wysokim cisnieniu i wzielem niebieska
p.s kazdy inny wtryskiwacz oprocz hanki to dla mnie drutoprocz medow oczywiscie i keihinow
qba29dm - nie ma znaczenia czy 1.8 czy 1.8T. Ale widze że kolega się upiera przy listwie omegasaA niech bierze mi to lotto
Znów dział lpg się ożywi za niedługo tylko troche drutów pod maske zawita
Radeon - aktualnie tak jak piszesz, hana,keihin,med, choc stare magic jety dają rade, niestety teraz juz nie mozna ich dostac. Moje magici ze starej serii robia bdb na nowym sofcie staga , korekty od temp teraz nie musiałem podstawiac. Jest igla. Co oczywiscie nie oznacza że polecam brac magic jety, polecam ale stare
tylko że ich juz nie dostaniecie.
niech zamontuje czerwone valdemarki
---------- Post dodany 18-03-12 o 12:24 ----------
gregor masz staga 4+? kiedy wyszedl ostatni software
ja mam 300-4 isa2 na tym ostatnim sofcie
r4d3on :
gregor10 :
Panowie to może jakieś liczby wreszcie podacie, które przemawiają za w/w wtryskiwaczami?? Ja nie powiedziałem, ze je załozyłem, tylko, ze ktoś mi je zaproponował, a Wy zachoujecie się co najmniej tak jakbym już po poradę przyszedł co z tym badziewiem zrobic?? :/
Może napiszecie mi znawcy tematu dlaczego OMVL nie dadzą rady, a dlaczego Hana będą OK ?? Tylko liczby proszę, bo pisać, ze nie dadzą rady bo nie to i ja potrafię:/
A co to wujek google to nie działa ?
PS. ja nie potrzebuje liczb, ja to sprawdziłem w rzeczywistości ;p
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)