I dalej dylemat. Puściłem już temat na 2 fora motocyklowePożyczam w weekend Fajera od znajomego to se polatam
![]()
I dalej dylemat. Puściłem już temat na 2 fora motocyklowePożyczam w weekend Fajera od znajomego to se polatam
![]()
Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?
|
sprytny ja już kupiłem;d hondziawe 1000rr 2004 jutro będę jazdy ukuteczniał![]()
4 miesiace bez odpalania i burgman za 4 startem zaskoczylwczoraj krotka przejazdzka po wawce i prawie 50km peklo
a we wtorek na przeglad do warsztatu
![]()
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
Kupuj bladego!
Sam śmigam na SC57A HRC 2007rok gość od którego kupiłem fajera kupił później Gx'a i mówił że lepiej się Jemu na bladym śmigało.
a ja już sie wy****łemboli wszystko
![]()
Dlatego ja czekam aż się ociepli i deszcz zmyje ten piach z ulic
właśnie piachrondo, skręt w lewo i BUM! ech....
Hej,
Ja jeszcze sezonu nie otworzyłem. Moto jeszcze czekaJa też poczekam, aż wszystko trochę się nagrzeje jeszcze, bo mam twarde opony.
Btw. mam do sprzedania fajnego tankbag'a Head Carry, zaraz wrzucę w odpowiednim dziale ogłoszenie. Użyłem raptem kilka razy więc stan jest idealny. Jest mi zbędna bo mam jeszcze jedną super mega torbę od chłopaków z A3![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
bylem wczoraj na targu motozyklowym na Sluzewcu.... o zgrozo!ciesze sie ze przybylismy na miejsce o 8 rano a nei o 10 - bo kolejka byla na 1.5h do samych kas...
(swoja droga organizator dal dupy- z dwoch dni jak to mialo miejsce do wczoraj skrocil impreze....masakra )
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
My też byliśmy z Michałem,na pierwszym MB w sezonie zawsze jest taki meksyk
No i łapanka nie zła była przy wyjeździe
Nam stania w kolejce oszczędziła Monika,którą spotkaliśmy,stała ze dwa metry od kas
Ja oficjalnie też sezon uważam za otwarty,sprzęt po całej zimie zagadał od pierwszego strzałuuu![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)