|
Odnośnie mostkowania pinow w RNS-e na kostce iso2 takze trzeba taka operacje przeprowadzic. Po podlaczeniu samej kostki RNS-e sie nie uruchamia. Te info potwierdze w poniedzialek....
Ostatnio edytowany przez kaito20 - 04-03-12 o 11:31
A czy jest możliwość zmiany koloru podświetlania? Np w sekcji MP3 na czerwono ?
z tego co wyczytalem we wczesniejszych postach wynika ze do puszczenia video potrzebny jest tuner tv i odtwarzacz DVD. Moje pytanie brzmi co w przyadku gdy chcemy odtworzyc pliki video z kart SD ? rozumiem ze tuner video jest i tak potrzebny ale w jakim formacie powinny byc pliki na karcie SD i czy wogole cos takiego zadziala ?
Właściwie najprostszym sposobem jest kupienie emulatora pozwalającego podłączyć oddzielne TV/DVD/Kamerę cofania/Inne źródło > allegro
Są też emulatory (droższe) pozwalające odtwarzać z SD/USB wszystko i mają obsługę z poziomu nawigacji.. > allegro/google fraza VNS
RNS-E samo w sobie nie odtwarza video ani z płyt, ani z kart SD, ale to jest w instrukcji i setki razy było wałkowane![]()
czy taka navi da sie zamontowac do S3 2001r BAM ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2189243514
jesli tak to czy to plug n play ?
zaraz wstawie zdjecie kokpitu mojego bo mam 1DIN radio
michal
witam, czytałem sporo i chciałbym wiedzieć konkretnie co jest potrzebne by nawigacja ruszyła, czy nawigacja, antena i przejściówka starczy żeby chodziło?
tak ISO 2 podłączasz,antene fakre na schowek kodowanie i jazda
a chlopaki co sadzicie o antenie triflex ?
sprawdzi sie to z nawigacja ?
PS.
pozdrowienia dla moda ...
koluniu nie kasuj mi tu postow !
trzeba zadawac pytania w miejscach do tego przeznaczonych "koluniu"
Ostatnio edytowany przez PROSTO - 12-04-12 o 11:36
audi S3 8L 270KM/380Nm CompSport---->EVO X 460KM/680Nm by 4turbo --->audi S3 8P 400KM/500Nm CompSport
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)