Strona 107 z 177 PierwszyPierwszy ... 75797105106107108109117157 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 1,061 do 1,070 z 1769

Temat: Dylemat z telefonem

Mazowieckie dmdash's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2009
    Miasto
    Radom
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD
    Podziękował
    183 razy

Domyślny

korzysta ktoś na codzień z galaxy note i powie kilka słów o nim?

rk14's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2009
    Miasto
    Wlkp.
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8V
    Silnik
    2.0 TDI - CRBC (150 KM)
    Podziękował
    10 razy

Domyślny

Taki problem mam jeśli chodzi o telefon a dokładnie Galaxy S, różne osoby niemogą się do mnie dodzwonić mimo że mam włączony telefon i dobry zasięg a dzieje się tak tylko czasami. Zrobiłem test miałem drugi telefon w rece i swojego SGS, dzwonie na swój jest ok, dzwonie drugi raz po minucie i juz włącza się poczta i moj SGS nie dzwoni, zdarzało się tez smsy dochodziły do mnie z duzym opoźnieniem ok 1-2godz. Macie jakieś rady? zmiana softu ?

toma126's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2007
    Miasto
    Kluczbork
    Auto
    sharan tdi
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

Mam to samo z E52... na dniach idzie do reklamacji bo został miesiąc do końca gwarancji też myślę że coś z softem

jerzu's Avatar
    Data dołączenia
    Dec 2007
    Miasto
    Łódź
    Auto
    Audi A3 8Y
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    70 razy

Domyślny

A może macie poprostu włączona transmisję po EDGE?

rk14's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2009
    Miasto
    Wlkp.
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8V
    Silnik
    2.0 TDI - CRBC (150 KM)
    Podziękował
    10 razy

Domyślny

Nie jestem pewnien,muszę sprawdzic, chociaż nic nie zmieniałem w ustawieniach, z dnia na dzien się tak stało

(A)rturo's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2005
    Miasto
    Bełchatów
    Auto
    E63s W212
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

Nikt nie chce sie zamienic 4s na s2?
    Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
    Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...

Donator Akumulator >sebek<'s Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2008
    Miasto
    Warszawa / Zamość
    Auto
    Laleczka CBR / A4 1.8T Q
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    67 razy

Domyślny

a co powiecie o porownaniu S2 z Sony Xperia S ?

Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać

SAUBER's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2008
    Miasto
    O K L
    Auto
    Mk1 / Mk5
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T BWA
    Podziękował
    7 razy

Domyślny

Sony Xperia S...Tragiczny ma ten android..Nie wiem po co Sony go wgl pozmieniało w swoim kierunku..Wygląda OK aaale jak się nim bawiłem odczuwałem wrażenie jakiegoś starego Andka..:/
    Zapraszam do lajkowania FanPage mojego Mk1 ! Dzięki

https://www.facebook.com/sauberMk1/

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Mam dres :)
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

Brat ma Iphone 4S. Przez weekend troche potestowałem ten telefon. Tragiczny jest.

On się nadaje tylko do dzwonienia, sms/mmsowania, mailowania. Jako gadzet to przegladanie netu (bez flash'a) i appstore. Nic więcej. Narzędzie pracy raczej z tego marne.

Za takie pieniadzę, człowiek oczekuję troche więcej. Brat miał nagrany dzwięk dla dzieci (żeby spały lepiej) suszarki. Zajmowało to 9mb w formacie mp4. Iphone nie przyjmował tego pliku z zadnego telefonu (ani przez bluetooth ani przez WiFii). A jak wyslalismy mailem, to się okazało że za duzy plik (lub nieznane rozszerzenie) i nie ma mozliwosci zapisania lokalnie. A przy probie odczytu online z sieci (to sie udawalo ale bez mozliwosci zapisu) nie dalo sie tego puscic w pętli. Tragedia.
    Ten telefon to poprostu marny gadzet, ktory funkcjonalnoscią nie umywa się do współczesnych smartfonów.

Nie polecam. Cieszę się że miałem możliwość przetestowania tego czegos, bo pół roku temu zastanawialem się czy nie wziąć własnie IPhone 4 zamiast SGS 2.

Guri's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2011
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi Q5 3.0 TDi
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    16 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez dmdash Pokaż post
    korzysta ktoś na codzień z galaxy note i powie kilka słów o nim?
    Duży szybki fajny.

Faktycznie jego atut jest jednocześnie wadą - wielkość, z jednej strony ebooki,filmy internet - ogromna wygoda, z drugiej strony transportowanie telefonu w jeansach odpada. Szybkość działania aplikacji na wysokim poziomie, rysik - tu jest niby fajnie - ale dedykowanego softu mało - ma się to zmienić po aktualizacji do wyższego androida 4.x - chwilowo bajer i tyle. Kluczowe pytanie do czego potrzebujesz to urządzenie - podobne parametry ma s2, jest tańsze ale oczywiście mniej bajeranckie, z drugiej strony jeżeli szukasz bajeranckiego i oryginalnego telefonu to zainwestuj w motorolkę atrix, - z tym że w PL nie ma w oficjalnej sprzedaży jej największego atutu - czyli stacji dokującej - ale z drugiej strony widziałem nówki na allegro po 600 - 800 zł (za stację).

sumując

Jeżeli szukasz telefonu do śmigania po necie, słuchania muzyki, grania (no i oczywiście telefonowania i smsowania) to sgS2 Ci wystarczy, jeżeli szukasz bajerów to NOte jak najbardziej ok (chociaż i tak czekasz na aktualizację). W przypadku gdy szukasz naprawdę wielkiego bajeru to atrix. Gdy zdecydujesz się na Note to zainwestuj w oryginalna obudowę (koszt około 100 zł) która dodatkowo daje osłonkę na ekran w formie "książki" - coś w stylu dawnych palmów.
    “Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec”
    (George Carlin)

Strona 107 z 177 PierwszyPierwszy ... 75797105106107108109117157 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Zasady postowania