Strona 31 z 97 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 301 do 310 z 967

Temat: Pompki centralnego zamka. update

Data dołączenia
    Aug 2011
    Miasto
    Wroclaw
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ATD

Domyślny

Tak, Twoja pompka nie obsługuje pilotów radiowych. To co masz podpiete pod pompkę to pewnie jakaś centralka do sterowania z pilota. Masz dwie opcje: kupić pompkę pod scyzoryk który dostałeś lub spróbować odczytać nazwę i model z tej podpiętej centralki i poszukac pilota do niej. Jak będziesz miał nazwę i model to w necie powinieneś znalźć instrukcję jak dopasować do niej pilota. Od razu odpowiem na pytanie które pewnie padnie... nie, pilot audi nie bedzie działał z ta podczepioną centralką.

Data dołączenia
    Jan 2011
    Miasto
    Płock !
    Auto
    Audi z Q
    Model
    A3 Sportback
    Silnik
    2.0 TDI PD BMM (140KM)
    Podziękował
    25 razy

Domyślny

No tego sie domyślałem DZIĘKI
    Doszedłem że jest to sterownik GeTronic 109, na internecie znalazłem jakąś instrukcję do tego ale niestety w języku węgierskim...po ang albo polsku niestety nie znalazłem :/ czy miał ktoś może styczność z tym ? Nie mam rozpiski pinów do tego a zastanawiało mnie czy może dałoby radę zamienić ten sterownik i pod tą instalacje podłączyć inny np Blokera (czy coć innego jest lepsze?). Czy byłaby taka opcja? I mam prośbę czy ma ktoś może rozpiske kolorów kabli który do czego podłączanych do pompki ?

Data dołączenia
    Jan 2011
    Miasto
    Płock !
    Auto
    Audi z Q
    Model
    A3 Sportback
    Silnik
    2.0 TDI PD BMM (140KM)
    Podziękował
    25 razy

Domyślny

na początku przepraszam za double
    Nic w całym temacie nie ma o scyzoryku 4D0 837 231K. Wiadomo coś jaka pompka pasuje do niego ?

WIELKA BRYTANIA DanioUk's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2010
    Miasto
    Skelmersdale-Rybnik
    Auto
    Audi S8 A6 80 cabrio
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    16 razy

Domyślny

Panus1 Kluczyk jest z TT powinien dzialac normalnie jak inne kluczyki na czestotliwosci 433MHz ale glowy nie dam uciac,
    1.6 AKL 101KM
    1.8T APY 209KM ???

Data dołączenia
    Jan 2011
    Miasto
    Płock !
    Auto
    Audi z Q
    Model
    A3 Sportback
    Silnik
    2.0 TDI PD BMM (140KM)
    Podziękował
    25 razy

Domyślny

Temat z zakupem pompki odpadł. Nie znalazłem nigdzie taniej niż na allegro.
    Podłączał się ktoś sterownikiem centralnego do kabli dochodzących do pompki ? Potrzebował bym rozpiske pod które przewody się podpiąć.
    Będę ogromnie wdzięczny za pomoc

Data dołączenia
    Apr 2012
    Miasto
    kwidzyn woj.pomorskie
    Auto
    audi a3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 AKL

Domyślny

sterowanie centralnym zamkiem
    Witam
    Mam pytanko w audi a3 1.6 1999r mam centralny zamek z domykaniem szyb i niewiem czy to fabryczna instalacja czy ktos wstawiał bo kluczyk mam zwykly a pilot od centralnego niedziala a firma pilota to META SYSTEM . Wyczytalem gdzies w necie ze ta wloska firma byla montowana w fabrycznych zamkach . Teraz niewiem czy szukac sterownika zamontowanego przez kogoś czy dziala centralny z pompki ktora jest w boczku w bagazniku POZDRAWIAM

Data dołączenia
    Oct 2011
    Miasto
    Izdebnik
    Auto
    audi a3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AHF

Domyślny

witam, mam dość nie typowy problem, przed świętami padła mi pompka, niestety nie wirnik a cała płyta się spaliła (była mokra) więc trzeba zakupić całą pompke, przeszukałem całe allegro i znalazłem kilka sztuk za ponad 300zł, ponieważ oznaczenie mam dość nie typowe 8L0 862 257 L , pompki z innymi oznaczeniami są sporo tańsze wiec od rana czytam czym one się różnią i z informacji z tego tematu wychodzi:
    8L0 862 257 L obsługuje DWA i Pilota radiowego
    Tylko pompki zaznaczone na czerwono obsługują piloty radiowe.
    strasznie mnie ta informacja zdziwiła ponieważ ja mam 2 piloty do samochodu i działały. samochod posprawdzałem czy obok pompki nie ma jakiegoś dodatkowego sterownika, niestety nic nie ma, natomiast pod maską jest alarm (który wcześniej nie działał. poloty nie są originalne niestety jedyne co na nich pisze to Galicja-Eltal, z google dowiedziałem sie ze to firma montująca alarmy samochodowe, niestety juz nie istniejąca.
    tak wiec zastanawiam czy czy kupić pompke taką samą czyli 8L0 862 257 L czy jednak jakąś inną? która będzie pasowała? a jednocześnie będzie obsługiwać alarm wydaje mi się ze 8L0 862 257 G też będzie ok?

Data dołączenia
    Jan 2011
    Miasto
    Płock !
    Auto
    Audi z Q
    Model
    A3 Sportback
    Silnik
    2.0 TDI PD BMM (140KM)
    Podziękował
    25 razy

Domyślny

Z tego co ja zauważyłem to pompka z L na końcu jest najtańsza ponieważ ona nie obsługuje zdalnego sterowania. Ty masz oddzielny sterownik skoro masz nieoryginalne piloty. Jak nie ma go w bagażniku to pewnie jest pod kierownicą ew pod maską gdzieś ale to mało prawdopodobne. W twoim przypadku obojętnie jaką pompkę 8L0862257 kupisz i będzie hulało ponieważ masz nieoryginalny alarm i piloty.

Data dołączenia
    Oct 2011
    Miasto
    Izdebnik
    Auto
    audi a3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AHF

Domyślny

to dobrze,a czy wszystkie obsługują domykanie szyb itp?

Data dołączenia
    Jan 2011
    Miasto
    Płock !
    Auto
    Audi z Q
    Model
    A3 Sportback
    Silnik
    2.0 TDI PD BMM (140KM)
    Podziękował
    25 razy

Domyślny

Domykanie szyb wydaje mi się że wszystkie obsługują i opcję zamykania samochodu po przekroczeniu 15km/h też wszystkie obsługują
    Resztę jeżeli zaprogramujesz i podłączysz ten alarm to i tak nie będzie działać bo wtedy sterownik od alarmu wszystko przejmuje a pompka tylko służy do sterowania centralnym

Strona 31 z 97 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Zasady postowania