|
na razie mam dość, wczoraj juz pierwszy szlif. Także wrzucam na luz
Alleluja i do przodu!
Rafciu kazdy wypadek uczy pokory do kazdeko sprzetu - a sprzet to pokora do tego co obecne czyli zycie - a ma sie je jedno
ten kto mial sytuacje o ktorej mysle wie o czym pisze i bedzie pamietal o kadej prostej i tym zaje...**** zdarzeniu/zakecie
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
też zacząłem sezon od gleby... trzeba troszkę zmienić myślenie z samochodowegoi nie popadać w takie konwenanse że jak wszyscy zapierdalają to i ja muszę za nimi.
Bo i warunki chyba jeszcze jednak ciezkie, zimny asfalt to slabo klei sie guma. Dodatkowo mokro i czesto asfalt nie jest wystarczajaco suchy.
Ja na maxi zlapalem juz maly poslizg... Chlopaki MYŚLCIE !!
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
Dokładnie, to że słońce świeci i jest ciepło, nie oznacza dobrych warunków. Ziemia jest jeszcze przemarznięta, asfalt też - ja tam nawet jak ma kropić to wolę odpuścić i moto nie ruszać, na razie nie ma co się spinać
Rafek, więc jesteś już w tej drugiej grupie motocyklistówDobrze, ze nic się poważnego Tobie nie stało i moto też nie dostał po dupie mocno! Będzie tylko lepiej
![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
OoO widzę że A-trójkowicze też mają dwa kołka
Na codzień jeżdżę Yamahą Aerox 50. Przez niektórych mogę być wyśmiany bo większość ma większe moto ale Yamaszka musi wystarczyć dopóki nie zdam prawka na motoW przyszłości może Sv' ka 650 S...
![]()
Czaro95, zrobisz kategorie A i będzie cacy. Skuter to nie motocykl, ale nadal dwa kółka
Rafek, opisz sytuację i jakie straty. Dobrze że Ty cały.
Ja już rozpoczałem sezon. Dzisiaj jade do pracy, na prymasa miedzy samochodami a tam leży pełno rozpuszczonego śniegu (w nocy coś padało)? W pierwszej chwili się zdziwiłem, bo w Markach było raczej sucho a w Warszawie normalnie śnieg na drodze.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)