Przewidywany czas to cały dzień. Zostawiam auto wieczorem i drugiego dnia wieczorem odbieram. Pomijając swirle to jest dużo bardziej widocznych rys, więc na pewno będzie lepiej. Skoro robi to "na 3 rundy", to nie może być gorzej niż teraz![]()
Przewidywany czas to cały dzień. Zostawiam auto wieczorem i drugiego dnia wieczorem odbieram. Pomijając swirle to jest dużo bardziej widocznych rys, więc na pewno będzie lepiej. Skoro robi to "na 3 rundy", to nie może być gorzej niż teraz![]()
|
kwestia dobrych kosmetyków i pojęcia o korekcie
szkoda ze takiego efektu nie można uzyskać na srebrnym zazwyczaj pokazywane sa auta ciemnego koloru
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
na srebrnym jest ciężej, ale coś za cośalbo można się wykazać, ale wszystkie niedoskonałości od razu widać, albo wszystkie rysy mają wizualne alibi za to przy lub po pracy nie ma aż takiego 'wow'
...chociaż
![]()
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
Nie dawałbym auta na polerkę do mechanika, a tym bardziej Feracla...
Tak jak tu ktoś napisał, zgadaj się na forum KA i za takie same pieniądze, osiągnie zdecydowanie lepszy efekt![]()
Jest na grouponie akcja u nas w miescie mycie + polerka. Dzwonie i pytam o tą polerkę, a koleś mówi mi że auto jest matowione papierem sciernym i polerowane fareclą... zamarłem z wrażenia. To chyba jakieś morderstwo na lakierze?
Hmm no ciekawe podejście do sprawyCzasami trzeba użyć papieru,najczęściej punktowo żeby spłycić rysę albo jeżeli ktoś chce się pozbyć tzw. "skórki pomarańczowej" z lakieru, rzadko się matuje całe auto
Zasada jest taka, że robi się wszystko żeby usunąć jak najmniej klaru. Jeżeli chodzi o Fareclę to jeżeli ktoś umie jej używać i lubi później pół dnia czyścić uszczelki i wszytko wokoło to czemu nie
Jednak przy systemach do polerowania "na mokro" zostają już tylko lakiernicy. Nie znam studia auto detailngowego, które by pracowało na Farecli. Poza tym po G3 też trzeba zrobić wykończenie (czego nie wiedzą/ nie chcą wiedzieć lakiernicy
), bo zostaną hologramy. Jednym słowem- odpuść tę ofertę, bo może być gorzej niż jest
tak BTW ciekawe jak wygląda mycie w ich wykonaniu...szczota, mop, ściera i ściągaczka?![]()
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
daszek papier wodny 1500/2000/2500 i jedziesz z koksem
co do tej pasty to nie mam pojęcia co to jest
szczerze to sam byś ogarnął temat z autem![]()
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
Wiolka ja tylko zadzwoniłem się zapytaćMario myślę, że zacznę kupować graty i się zajmę, może w wakacje...
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
@PW wysłane
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)