Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
|
Wprowadzamy do swojej oferty zapachy CALIFORNIA SCENTS, będzie to moje pierwsza zamówienie tego produktu.
Jeśli ktoś chce jakiś konkretny zapach proszę o kontakt. PW, lub lista w tym temacie.
Cena około ~ 15zł bez minimalnego limitu osób zamawiających, pewnie przy dużym zamówieniu uda się coś z ceny zejść.
Jeśli jesteście chętni i odpowiada Wam cena proszę o kontkat na PW, lub utworzymy oddzielny temat do zapisów.
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
To ja się piszę na Coronado CherryByle z tym ogranicznikiem było.
Ja używam czegoś takiego , zapach paruje przez drewniany korek co powoduje długie i równomierne rozprowadzanie zapachu, mam już 2 miesiąc na lusterku i dokładnie jest połowa w flakoniku. Polecam![]()
Dzisiaj odebrałem Mango California Scents. Pierwsze wrażenia? Zapach przyjemny, słodki, w miare intensywny. Puszeczka małych rozmiarów z regulacją intensywności zapachu. Już zagościł w trójeczce. Rano zobaczę jak się spisuje w aucie. Myślę, że już mogę polecić![]()
This is a War, And We Are Soldiers!
A ja mogę black![]()
mi przyszedł w piątek Malibu Melon, zapach przyjemny, ale czuć głównie jak się wchodzi do samochodu, później to prawie wcale nie czuć, spróbuję jutro odczepić ogranicznik, może będzie bardziej czuć podczas jazdy![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)