Dla wszystkich zainteresowanych przypominam ze w ta sobotę i niedziele mamy na sluzewcu targi motocyklowe
Pozdro
Dla wszystkich zainteresowanych przypominam ze w ta sobotę i niedziele mamy na sluzewcu targi motocyklowe
Pozdro
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
|
W oba dni ??? i pytanie czy jest po co tam jechac, bylem w zeszlym roku i jakos biednie bylo...
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
tak, w ten weekend piatek / sobota. w sobote rano na pewno warto, w niedziele po poludniu nie za bardzo![]()
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Ja uderzam w sobote rowniezMozemy sie nawet o ktorejs ustawic na miejscu.
tez sie wybieram, ale pewnie z samego ranca![]()
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Dobra, to widzimy sie na miejscu. Mam plan nie zaspac!![]()
Moze mi ktos powiedziec czemu w 3,22 minucie tego kolesia zarzucilo ?
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
pewnie miał świeżutkie nie śmigane oponki i wystarczyło lekko owinąć manetkę i gleba jak się patrzy
mogła tam też trafić się jakaś plama oleju - wtedy też niewiele trzeba do szlifa
www.effex.pl
Możliwe jeszcze, że moto było z wystawy - a takie oponki są smarowane różnymi świecidłami :] Ewidentnie przechylił środek ciężkości na prawą stronę i struuuPodobne uślizgi można złapać na pasach albo studzience jak pokropi deszcz ;]
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)