ja również dzisiaj otrzymałem przesyłkę w krótce opisze jak pachnie dziekuje www.carok.pl
ja również dzisiaj otrzymałem przesyłkę w krótce opisze jak pachnie dziekuje www.carok.pl
|
u mnie ostatnio pachnie Truskawka od Dr.Marcusa i powiem, wam że to ciekawy zapach
cieszę sie ze otrzymaliście zapachy.
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
rano auto postalo troche w sloncu.. po otwarciu samochodu same cukierki kopiko czuc bylo na podjezdziedla mnie to nie jest czxysty zapach kawy a wlasnie te cukierki..
Ojca oszukasz. .matkę oszukasz. .ale Kaliego nie oszukasz
żeby tylko do tych cukierków jakieś robactwo nie weszło... kiedyś znajomy zostawił jakieś landrynki czy coś w aucie, następnego dnia miał pełno mrówek. przez tydzień czasu nie mógł się tego pozbyć
Wilda ma rację - kilku znajomych też mi powiedziało, że to jest zapach cukierków Kopiko![]()
Piter, a bedziesz moze na bemowie ?
Kupiłbym albo truskawe albo grapefruita![]()
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Ja kupiłem MY SHALDAN SQASH. Bardzo przyjemny zapachZobaczymy jak długo popachnie
Dostałam kiedyś w prezencie genialny zapach, a teraz nie mogę go nigdzie znaleźć... spotkaliście się kiedyś z takim? Z auto-expressions raspberry w kształcie buta. Kupiłabym hurtowohttp://www.halfords.com/webapp/wcs/s...egoryId_165595
Teraz mam truskawkę dr Marcusa i owoce leśne Aroma Car Disc.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)