DeVi juz to dawno zrobilem 2 osoby mi podały cene 200zl + wysyłka to lekka przesada czekam na odpowiedzi jeszcze od 1 osoby :/
DeVi juz to dawno zrobilem 2 osoby mi podały cene 200zl + wysyłka to lekka przesada czekam na odpowiedzi jeszcze od 1 osoby :/
|
Mi sie akurat udało kupic od kolesia który sprzedawał silnik od S3 za 130zł,musisz cały czas szukac i dzwonić do takich sprzedających moze akurat sie uda
A jezeli masz konto na streetracingu to polecam użytk art_ch bedzie miał napewno i oferował mi równiez w cenie 130zł za osłone na akumulator.
Panowie jakby komuś się rzuciła w oczy ramka grilla dużego do 8P do prosze dać znać.
Szukam poliftowych kubełków do 8L niezniszczonych oraz nie podartych w dobrej cenie (mogą byc angliki jesli cena niska)
szukam i szukam i znaleźć nie mogę poliftowego licznika do diesla z pełnym fisem
Moglibyście pomóc w szukaniu jarzm pod hamulce 312mm do mojej autka, w rozsądnej cenie ?
Masz jeszcze raz. http://allegro.pl/kosz-2-din-pod-naw...291809890.html
Panowie jak by komuś rzucił sie w oczy Grill Audi S3 8L w dobrej monecie to proszę o info![]()
Potrzebuje przyciskow pod nawigacje do 8p lifta, caly zestaw, jezeli ktos zobavzy tAki zestaw to prosze o kontakt, dla znalazcy wielki bro![]()
Szukam przejściówek do lamp przednich do 8l z 99r przed liftem na lampy po lifcie. Mógłby ktoś pomóc??
allegro.pl/sklep/13968003_n-sport
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)