W przedliftach nie ma takiego efektu jak w poliftach, więc mało kto decyduje się na takie mody.
W przedliftach nie ma takiego efektu jak w poliftach, więc mało kto decyduje się na takie mody.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
|
dość nie wiem co kolega ma zamiar w tych lampach malować? chyba nie odblaśnik? i tutaj zgadzam się z kolegami, nie ma takiego efektu jak w poliftach bo w poliftach jest soczewka i prawie wszystko można zamalować w około i stąd bierze się bardzo duża różnica![]()
kolego Jonasz88 ja tez mam problem z wyciagnieciem tych zaslepek, ciagne z calej sily i nie chca wyjsc. Ja jutro bede robil tak ze rozwale ten plastik i bede potem widzial jak to tam siedzi i moze bedzie latwiej, przynajmniej tak mysle![]()
jak czysciliscie lampy wewnatrz - typu TYC polift ?
Wczoraj przy okazji wlalem do srodka plynu do mycia szyb z octem, wyschla sama, wycieralem wacikiem przez otwor od dlugich swiatem , potem wyschla na powietrzu, dzisiaj po montazu wydaje mi sie ze jest gorzej niz bylo , glownie z soczewka.
Czy musialbym rozkleic cala lampe zeby byl efekt ?
do piekarnika i tyle
There's only one word you need to know. Low.
Spróbuj jeszcze raz, ale płucz to wodą destylowaną. Ja swoje lampy myłem niemal rok temu, każda prawie 10 min pod prysznicem z płynem do mycia szyb, na koniec woda destylowana żeby nie zostały zacieki i do dzisiaj mam spokój.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
Witam, ma ktoś nowy sposób na "rozklejenie" lampy poliftowej hella z tym twardym klejem którego nie rusza piekarnik ani opalarka? Bo mam 1 lampe już pomalowaną a drugiej nie da się rozkleić. I drugie pytanie: czy silniczki z lamp przedliftowych hella pasują do poliftów hella?
Bo życie ma sens jeśli jest w rytmie trance
Silniczki pasują, sam tak mam, trzeba je tylko nieco zeszlifować papierem ściernym żeby dało się je obrócić w "gnieździe" lampy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)