z tego co wiem to za kata z TDImozna wziasc od 200-300zl
z tego co wiem to za kata z TDImozna wziasc od 200-300zl
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
|
Ja opróżniam środek z kata i za niego płacą 100 PLN za kilogram. Z zewnątrz nic nie widać.
Za cały katalizator zapłacą jeszcze więcej - jakieś drugie tyle.
Ceny które podałem nie muszą być ostateczne. Podejrzewam , że można za sporo więcej sprzedać. Do mnie akurat przyjeżdżają chłopaki z Inowrocławia i tak już im sprzedaję. Ale kumplowi inni płacą po 120 PLN za kilogram. Skoro im sie opłaci tak jeździć, to muszą to dobrze sprzedawać. Dużo lepiej.
Szczups, czyli jednym slowem dales sie zrobic, tlumikarz powinien ci jeszcze doplacic do tego interesu![]()
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Ja tez wywalilem kata jak jeszcze moje autko jezdzilo, gdy to robilem wyczyscilem sobie kolektor ssacy bo przebieg tez mialem blisko 200 a przy takim jest juz bardzo zabity wiec warto to zrobic, na poczatku troszke dymilo bardziej ale jak wydmuchalo wszystko bylo w normie,dynamika nieco wzrosla, autko sie nieco szybciej wkrecalo, kata oddalem za 150 pln
No widzeOryginalnie napisane przez mimuszek
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - no bo co teraz zrobie?
Za to radoche z jazdy mam teraz większą więc nie narzekam - a to jest bezcenne![]()
Cześć,
Rozumiem, że ten dziwny zapaszek (kwaśny) z rury wydechowej to jest norma i nim nie trzeba się jakoś zbytnio przejmować ?![]()
odświeżę z lekka temat.
Jak teraz brak katalizatora odbije sie na emisje spalin na przegladach? Teraz troche to bardziej rygorystycznie sprawdzaja.
Wrzucam wieksze turbo i fajnie by bylo pozbyc sie katalizatora jednak obawiam sie potem przejscia przegladu.
ktos cos podpowie?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)