Nie wie czy mogę o to spytać w tym poście ale czy audi z 98 roku bez fisa ma potrzebuje klocki z czujnikiem zużycia ? Na alledrogo widzę ,że są niektóre klocki z takim przewodem i nie wiem jakie kupić.
Nie wie czy mogę o to spytać w tym poście ale czy audi z 98 roku bez fisa ma potrzebuje klocki z czujnikiem zużycia ? Na alledrogo widzę ,że są niektóre klocki z takim przewodem i nie wiem jakie kupić.
|
Hmm.. coś ze średniej półki żebym był zadowolony, nie musi to być coś nadzwyczajnego.
Po prostu nie chce żebym się zawiódł na tych hamulcach...
Nie wiem jakie mam teraz hamulce bo kupiłem auto już z takimi, ale będąc na badaniu technicznym diagnosta powiedział mi że tylne hamulce są już trochę kiepskie ale w normie
I to widać naocznie że przednie są w lepszym stanie niż tylne.
Wydaje mi sie z Firmy ABS spokojnie ci wystarcza ja przynajmniej do siebie takie zakładam i wszystkim sprzedaje jak narazie nie miałem żadnego zwrotu (reklamacji) a sprzedawałe nawet do A6 A8 Passata itp
Zapraszam http://www.chstop.pl/ <-- dla osób z forum rabat , wcześniej napisać PW to zrobimy specjalna cene
Ostatnio edytowany przez grzegorz75 - 11-06-12 o 21:46
jak nie wiesz jakie, a nie potrafisz zdiagnozować wzrokowo, masz 2 opcje :
1) kupić z czujnkiem, jeśli okaże się że jest to założyć , jeśli nie ma to nie podłączać kabelka i już - drożej wyjdzie w zakupie
2) kupić bez czujnika, i założyć, najwyżej nie będziesz miał informacji o zużyciu na desce wskażników ale wzrokowo spokojnie mozna określić ich stan - taniej wyjdzie w zakupie
Mam mało czasu wolnego i nie mam kiedy odkręcić koła i sprawdzić ale sprzedawca stwierdził że na pewno nie mam takiego czujnik jeśli nie mam fisa. Co do tarcz i klocków na tylko kupiłem komplet deckermana (czy jakoś tak) i po przejechaniu 500 km nie narzekam mogę polecić ten zestaw dla osób które szukają czegoś tańszego ( 140 zł komplet) .Na przód kupię coś lepszego tylko muszę oddać tarczę do przetoczenia
ja jak kupowałem to klocki z czujnikiem i bez były w tej samej cenie.
Witam wszystkich, mam pytanko jakis czas temu wymieniłem klocki (założyłem atm) zrobilem juz pond tys i caly czas piszcza przy hamowaniu, co moze byc przyczyną i czy to moze miec jakies konsekwencje np w stosunku do tarcz?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)