|
mozesz podlaczyc sie przewodami pod wlacznik ogrzewania tylnej szyby,albo dodatkowy wlacznik i przekaznik
Who I am? I am a the Champion.
a jest mozliwosc wlaczenia vagiem zeby grzaly tylko na srodkowej pozycji przelacznika lusterek a teraz patrze i u mnie jest wogole inaczej bo tak jak pisalem u mnie ppozniej ok 12 st zaczynaja grzac ale we wkladach mam termostaty
to masz cos nie tak bo powinno grzac przy 5*C
Who I am? I am a the Champion.
dokladnie jeszcze sprawdze
Batman sprawdź sobie dokładnie to grzanie lusterek bo po to są właczniki termiczne aby załaczały grzanie w określonych temp. mimo żę jak sprawdzisz na przewodach to masz zasilanie ale powyżej określonej temp. tj koło 5-8st. wyłacznik nie załaczają ich ogrzewania.
Witam
Kiedy załącza się grzanie lusterek w naszych 8L ?
Przeglądałem forum i jedni mówią że grzanie lusterek załącza się poniżej jakiejś tam temperatury.
Inny mówią że grzanie lusterek załącza się razem z włączeniem opcji grzania tylnej szyby.
Jak z tym jest na prawdę ?
Minionej zimy zauważyłem że na pewno podgrzewanie dyszy spryskiwaczy mi działa, ale żeby lusterka się jakoś odmrażały to nie specjalnie...
Witam u mnie jak włączę grzanie szyby to lustra też grzeją na 100%. Może i poniżej pewnej temp też same się uruchamiają bo coś mi się kojarzy...
Wszystko zależy jaki zastosowany masz wkład do lusterka. Jak jest wyposażony w termowyłącznik to jego włączenie następuję w temp.około 5-8 st.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)