Nietykalni , świetne francuskie kino! Właśnie wróciłem z kina. Komedia jakich małopolecam. No i odskocznia od amerykańskiego kina
![]()
Nietykalni , świetne francuskie kino! Właśnie wróciłem z kina. Komedia jakich małopolecam. No i odskocznia od amerykańskiego kina
![]()
|
""Colombiana"" Zoe Saldana („Avatar” i „Star Trek”) w filmie reżysera „Transportera 3”! - fajny film,polecam bo wciągnął mnie a przed chwilą skończyłem go oglądać![]()
Czarnobyl - Reaktor strachu bardzo polecam
Avengers 3D - wkoncu obejrzany! film dobry, podobał sie, ale oczekiwałem chyba troche wiecej "tego czegos"
2 Dni W Nowym Jorku - nastawiałem sie na kolejna durna romantyczna komedie, ale nawet mnie zaskoczył i był ciekawypolecam
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Headhunters! Potwierdzam, film niezły!![]()
Getting away with murder!
Czarnobyl - mimo opini kolegów, spodziewałem się więcej bo zapowiedź filmu była niezła. W zasadzie [SPOILER] wszystkie ciekawe fragmenty były w trailerze, prócz niedźwiedzia. Ogólnie film spoko ale przewidywalny i mało dreszczyku. Po twórcach serii Paranormal Acitvity spodziewałem się naprawdę więcej niż zobaczyłem bo porównując P.A. a Czarnobyl, to moim zdaniem Pudzian - Najman...
Czarnobyl....dla mnie shit
Mroczny Rycerz Powstaje - dobra czesc seriiprawie 3h zleciało bardzo szybko
ciekawe zakonczenie... POLECAM obejrzec i samemu ocenic
chociaż chyba poprzednia część mi sie bardziej podobala - pewnie ze wzgledu na Jokera :]
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
No i stało się, obejrzałem dzisiaj prometeusza, jeśli ktoś jest fanem serii "alien" to nie powinien się zawieść, chociaż moim zdaniem film nie wykorzystuje potencjału jaki seria właśnie alien'ów utorowała.
Ogólnie to ujdzie w tłumie![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)