rozumiem ze kluczykiem mam najpierw dac w dol pozniej w gore i maja dzialac jesli dobrze zrozumialem to nie dzialaja po takiej kombinacji[COLOR="Silver"]
rozumiem ze kluczykiem mam najpierw dac w dol pozniej w gore i maja dzialac jesli dobrze zrozumialem to nie dzialaja po takiej kombinacji[COLOR="Silver"]
|
Nie!!!!! Naciskasz przyciski zamykania\otwierania szyb w srodku auta. Wtecy zaczna pracowac po jednokrotnym nacisnieciu, oraz domykanie z pilota.
ok rozumiem ale i to nie pomoglo domykanie z kluczyka dziala a w srodku auta nie dziala jutro chyba bd musial do elektryka podjechac
Gdzies jeszcze Etanol mowil o kolejnosci podlaczenia kostek do pompki ale trzeba to znalezc.
zrobione dzięki za rady i podpowiedzi nie wiem co było ale 20zl zapłaciłem hehe
Podbijam pytanie buzz-astral, posiadam tylko jeden kluczyk i nijak da sie to zrobić. Zabawy z kodowaniem poprzez krecenie kluczykiem moze i działaja ale tylko kiedy ma sie dwa kluczyki. Ja posiadam tylko jeden. VAG nie chce wejsc w moduł komfortu a w module 35 na zadnym kanale nie odnajduje wartosci które należało by zmienić do kodowania kluczyka. Ktos pomoże ?
Shama wymiana kabla lub dorobienie grota Ci pomoze
Moze byc jesli kanalu nie wybiera. Przekonalem sie o tym teraz jak mi ori padl i podmienilem na pierwszy lepszy i nie mam wszystkich kanalow.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)