Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Wzmacniacz antenowy

  1. #11
    Awatar Cassel
    Dołączył
    May 2006
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    Bydgoszcz
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AUM
    Pomógł
    2 razy

    Domyślnie

    ogolnie jak montujesz radia normalne do audi to musisz miec taka przejsciowke na ktora podajesz prad... jest to spowodowane tym ze radia orginalne maja odrazu w sobie taka rzecz a takie kupne czyli pioneer , alpine itd nie ma...

    podlaczasz to zaraz przed radiem i podlaczasz bodajze pod staly plus

  2. #12
    Awatar Warhammer
    Dołączył
    Jan 2008
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    Kraina smoków
    Auto
    Audi a3
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.8T AUQ
    Pomógł
    149 razy
    Podziękował
    14 razy

    Domyślnie

    Wrzystkie anteny które pokazałes maja inne wejscia od strony bagaznika sciagnij maskownice sufitki plastikowa listwe nagnij lekko tapicerke i zobaczysz jakie masz złacza przyswiecisz latarynka i bedziesz widział ale wpierw sprawdz bat zamontuj od innego auta sam bat i zobacz czy sie poprawiło moze sam bat szlag ...ł albo cos niestyka jak wykrecisz bat to potem sciagasz nasadke anteny ta gume czarna potem odkrecasz srube i antena wchodzi do srodka zeby nietargac całej tapicerki wyciag oswietlenie tylne w suficie i zobacz moze dostaniesz z tamtad a jak nie to tylko tylni plastik na suficie pociag dosiebie mocno i on sie odepnie powodzenia

  3. #13
    Awatar OFFCA
    Dołączył
    Oct 2007
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    NEIGHBOURHOOD
    Auto
    Audi A3 1998rok
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AHF
    Pomógł
    47 razy
    Podziękował
    47 razy

    Domyślnie

    Koledzy chciałem jeszcze was zapytac o moja antenowa sprawe juz miałem kupowac antene z wzmacniaczem ale mnie cos pikneło zeby jeszcze raz zdjąc maskownice podsufitki i zobaczyc dokładnie jakie mam tam kabelki i zobaczyłem szok bo kupiłbym zła antene a do szczęścia zobaczyłem ze z mojej anteny idą 3 kable a nie 2 :/



    jedna wtyczka jest taka



    druga taka



    która to ona ma za ta złączką kawałek kabla i cos takiego któregoo nei dało mi sie rozłączyć



    i na koniec najcienszy kabelek z taka złączko wtyczką



    i teraz to juz zaszedłem w głowe na maxa bo po wczesniejszych ogledzinach wybór padł na anteny które myslalem ze bea dobre a tu buba jedna wtyczka by pasowała a druga juz niebardzo ;/;/

    http://www.allegro.pl/item406700157_...e_orginal.html
    http://www.allegro.pl/item413736851_...l_renault.html

    a w Aso skody mi powiedzili za antene 130 zł bo z aso audi to zrezygnowałem jak mi w skodzie tyle pwoeidziali to podziekowałem za audi

    Please please doradzie mi cos jeszcze
    numer obozowy 2483 : 22.10.2007
    22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
    10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
    01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
    tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA



  4. #14
    Awatar wielki1111
    Dołączył
    Mar 2009
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    ok. Sławna, ZSL
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 AKL
    Podziękował
    2 razy

    Domyślnie wzmacniacz antenowy

    witajcie. czy audi a3 98 posiada wzmacniacz antenowy?jeśli tak to gdzie? bo zmieniłem oryginalne radio na nie oryginalne i teraz mam problem, szumi, skrzeczy i nie łapie wszystkich stacji a na oryginalnym było wszystko cacy. ustawienia radia są ok. jeśli jest wzmacniacz to czy pomoże separator?
    Ostatnio edytowane przez wielki1111 ; 26-05-09 o 15:25

  5. #15
    Awatar mycek
    Dołączył
    Jul 2008
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    Sędziszów Młp.
    Auto
    audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Pomógł
    2 razy
    Podziękował
    1 raz

    Domyślnie

    Separator wszystko rozwiąże Nie będziesz miał żadnego problemu z łapaniem stacji w radio i trzeszczeniem.

  6. #16
    Awatar wielki1111
    Dołączył
    Mar 2009
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    ok. Sławna, ZSL
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 AKL
    Podziękował
    2 razy

    Domyślnie

    niestety separator nie pomógł. co robić? czy to wina radia?(radio nówcia) nic nie było kombinowane z kablem od anteny po spaleniu ori radia. wzmaka anteny znalazłem i widzę że wszystko ok a na ori radiu było wszystko cacy. końcówkę anteny sprawdzałem i jest ok. w mieście jest trochę lepiej ale poza miastem ok 20 km i dalej to coraz gorzej.

  7. #17
    Awatar mycek
    Dołączył
    Jul 2008
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    Sędziszów Młp.
    Auto
    audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Pomógł
    2 razy
    Podziękował
    1 raz

    Domyślnie

    A ten kabelek od separatora z napięciem dobrze podłączyłeś? Pod Remote w radio? Miałem takie same objawy po zmianie radia, ale separator załatwił sprawę dokładnie.

  8. #18
    Awatar wielki1111
    Dołączył
    Mar 2009
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    ok. Sławna, ZSL
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 AKL
    Podziękował
    2 razy

    Domyślnie

    raczej dobrze pod niebieski wychodzący z instalacji auta i dalej lipa
    Ostatnio edytowane przez wielki1111 ; 27-05-09 o 10:28

  9. #19
    Awatar wielki1111
    Dołączył
    Mar 2009
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    ok. Sławna, ZSL
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 AKL
    Podziękował
    2 razy

    Domyślnie

    czy dobrze podłączyłem niebieski kabelek od separatora? jest różnica, lepszy dźwięk. Podłączyłem pod kabelek system remote control wychodzący z radia dodam że ten kabelek system remote podłączony jest pod czarno-biały kabelek wychodzący z instalacji auta a i pod ten kabelek podłączony jest też tył(sub i głośniki).

  10. #20
    Awatar mycek
    Dołączył
    Jul 2008
    Płeć
    mężczyzna
    Pochodzi z
    Sędziszów Młp.
    Auto
    audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Pomógł
    2 razy
    Podziękował
    1 raz

    Domyślnie

    No jeśli pod ten niebieski, to wszystko powinno działać dobrze.

  11. Podziękowania dla mycek za pomoc w problemie

    wielki1111 (27-05-09)

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •