Z pilota nie zamkniesz ale z kluczyka tak
Z pilota nie zamkniesz ale z kluczyka tak
|
Tak ma byc dokladnie.
Przepraszam przejezyczenie chodzi mi wlasnie o pilota
co zrobic by centralny z pilota dzialal rowniez przy zapalonym silniku?
jaki pin pompki za to odpowiada i co jest przy wlaczonym silniku odcinane od pompki? masa czy plus i na ktorym pinie?
Po co mi to? do TT - by zamykac auto z pilota przy wlaczonym silniku
Ale tt nie ma pompki tylko osobny modul sterujacy centralnym
Turbo Timer.... w a3 8l 2001r
- - - Aktualizacja postu - - -
Nikt nic nie wie co odcina piloty centralnego/centralny po zaplonie? jak nikt nie pomoze to bede z miernikiem dzwonil jak sie chwila wolna znajdzie...
a to ja odswieżę temat.Fabrycznie mam pompkę 8l0 862 257 L, czyli bez obsługi pilota. Mam do kupienia bardzo tanio od znajomego pompkę 8d0 862 257 E, czyli obsługującą pilota oraz alarm. Znajomy dorzuci mi do niej pilota już zakodowanego do niej i antenę ( wszystko z jednej a3). Czy pompka poliftowa podejdzie do przedliftowego a3 ? Jeśli nigdy nie miałem alarmu to jeśli założę pompkę obsługującą ją to nie będę miał żadnych błędów na kompie, że nie posiadam elementów alarmu ? Dodam jeszcze, że moje a3 choć to dziwne prawdopodobnie nie posiada immo, bo jak pootwierałem fabryczne kluczyki to w miejscu, gdzie powinien być transpoder mam ori czarną malutką zaślepkę. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Mateos91 - 07-01-14 o 16:58
Jeśli chodzi o pompke to jak najbardziej, będzie pasować, a alarm wyłączasz kodowaniem za pomocą VAGa i po problemie. Co do immo to nie wiem jak to się stało, ze go nie posiadasz
Sprzedam OBRAZY OLEJNE!
http://olx.pl/oferta/obraz-olejny-pe...8-IDbXP9f.html
http://olx.pl/oferta/obraz-olejny-pe...8-IDbXP9f.html
Zobacz też inne.
Rozebrałem ten kluczyk z diodą i w miejscu, gdzie powinna być pastylka jest czarna zaślepka, więc stwierdzam, że nie mam. Rozszyfrowując kody z bagażnika też nic o nim nie jest wspomniane. Co ciekawe jak przekręcę kluczyk na zapłon to pojawia się na chwilę lampka auta z kluczykiem. Moja wersja auta jest śmiesznie z konfigurowana, więc nic mnie już nie zdziwi... FIS, Grzane stołki itd. a tu brak immo czy centralnego z pilota.Być może poprzedni właściciel usunał fabryczne immo ( po co by to miał robić to nie wiem), bo w aucie zamontował mnóstwo zabezpieczeń antykradzieżowych łącznie z przyciskami zaszytymi w podłodze.. Ale wracając do setna, czy przez to, że niemam immo mogę napotkać jakieś problemy w kodowaniu pompki ? Jeśli mam kluczyk zakodowany do pompki już to wystarczy tylko dorobić grot, czy jeszcze coś muszę zakodować ?
Nie temat o immo ale jego mozna wylaczyc. To nie temat o tym.
Co do pompki to jak Etanol pisze zaden problem tylko kodowaniem wylaczyc trzeba alarm ale blad syreny i tak bedzie wywalac.
Pozniej mozesz sobie tylko dokodowac jakie chcesz funkcje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)