tak też myślałem , dzięki za pomoc , cenne rady i uwagi , pozdrawiam serdecznie!
tak też myślałem , dzięki za pomoc , cenne rady i uwagi , pozdrawiam serdecznie!
Przewaga dzięki technice
|
siema, jeśli idzie o wymiane pompy wody (samej pompy) to raczej się nie wymienia, jest zasada, że trzeba wymieniać wszystko w tym samym czasie co chodzi na pasku rozrządu czyli pompa wody, napinacz i pasek. Jeśli np. wymieniasz pasek to wymieniasz wszystko, jeśli wymieniasz samą pompe to reszte też musisz wymienić nawet jeśli wszystko jest ok. Piszesz, że zbilża się 300 tyś więc wymień pasek rozrządu, pompe wody i napinacz, pozdrawiam, Mirek.
Mirek Maj i co po tysiacu okaze sie ze pompa cieknie to mam caly rozrzad wymienic tak,dobrze rozumiem ?czyli napinacz i rolke napinajaca tez po mimo ze sa nowe?
kurde to musze zaczac sie bawic tylko w wymiane rozrzadu,niezle na tym zarobie
Who I am? I am a the Champion.
Mirek Maj i co po tysiacu okaze sie ze pompa cieknie to mam caly rozrzad wymienic tak,dobrze rozumiem ?czyli napinacz i rolke napinajaca tez po mimo ze sa nowe?
kurde to musze zaczac sie bawic tylko w wymiane rozrzadu,niezle na tym zarobie
a tam wymienia się jeszcze jakieś rolki prowadzące czy tylko rolkę napinającą ??
Przewaga dzięki technice
rolka odwracajaca pracuje tak samo jak napinajaca ma tyle samo przejechane,wiec wypadaloby przy takim przebiegu szarpnac sie i wymienic wszystko
A ja mam pytanie jakiej firmy pompe zalozyc zeby miala metalowy wirnik do silnika ASZ??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)