Kito, jakie Bosche masz ?
Kito, jakie Bosche masz ?
|
Bosche ostatnimi czasy lekko się popsuły, chociaż to zależy jak się trafi, mi padły po 2 miesiącach(zaczęły mazać), a były założone w czerwcu jakoś. Osobiście interesowałbym się również VALEO
Zadowolenie klientów bezcenne
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
Są inne pod ori ramię. Dużo tańsze i wcale nie gorsze
Ostatnio edytowany przez Franc - 10-10-11 o 18:27
Autofanty.pl - Najtańsze części do Twojego Audi na forum. Masz pytania? Pisz na priv
Zalecana forma kontaktu ze mną:
adam@autofanty.pl
rzadko przeglądam skrzynkę wiadomości na forum
Franc podaj chociaż firmę, albo gdzie można kupić pod ori ramię tańsze płaskie ? Zastanawiałem się jeszcze nad wymianą oryginalnego ramienia na te z nowszym wejściem na płaskie wycieraczki. Będę przymierzał od golfa 4 w weekend.
No fakt, innych Bosch chyba nie ma. Wycieraczek płaskich pod standardowe ramie jest sporo. Ja sam używam marki "Kraft" i jak na cenę (okolice 55zł do A3) to radzą sobie naprawde nieźle.
Autofanty.pl - Najtańsze części do Twojego Audi na forum. Masz pytania? Pisz na priv
Zalecana forma kontaktu ze mną:
adam@autofanty.pl
rzadko przeglądam skrzynkę wiadomości na forum
aero twin boscha zbiera dobrze ale do 140 km/h powyżej nie spisują się dobrze
Ja zam?wi?em dzisiaj na sztuk? p?askie wycieraczki http://allegro.pl/show_item.php?item=1823912362 Jak b?d? ?le zbiera?y, to nast?pne b?d? kraft ... o troszk? innych wymiarach.
Ja polecam wycieraczki unitec i unipointa - ceny ok 12zł/szt przód a ścierają jak bosche. Możliwe że będą się szybciej zużywać ale są 3x tańsze
zbigzbig20 (09-11-11)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)