Jaka cena bo jesli by sie kalkulowalo to nawet 2×400 bym chciał
Printable View
Jaka cena bo jesli by sie kalkulowalo to nawet 2×400 bym chciał
jakoś się dogadamy :) zazwyczaj to tyle co na sfd -10% rabatu. Tylko 1szt chyba została :/ jutro jeszcze sprawdzę i zorientuję się czy 1000g da się sprowadzić..
Marcin będę mega wdzięczny :D
clenbuterol i winstrol i za rok na mister olimpia:) tak samo watrobe rozwala jak te diety cud:P
siema, poszukuję kogoś, kto ogarnia temat diety...ćwiczę intensywnie, ale moje efekty nie są zadowalające...chciałbym zastosować jakąś dietę...tylko nie znam nikogo, kto mógłby mi pomóc...z góry dzięki i pozdrawiam :)
korzysta ktoś z sensora miCoach SPEED_CELL ?
panowie sezon zimowy się zbliża więc
Załącznik 11691
gonzol jak tam z wagą stoisz byku? :D
*dziku :D
Ja już rzeźbię od połowy sierpnia :P a jest z czego 107kg :D
Ja jakieś 13kg z masy:p
z tesciem itp. to uwazaj bo moj kumpel ostatnio wyladowal w szpitalu z cisnieniem 230/120
wy rzeźbicie, a ja nie mogę masy nabrać :D
Bo mało jesz, musisz więcej i konkretniej ;-)
za mało metki:D
wtedy bierze się ibuprom max i za 15 min głowa nie boli :D i można dalej jechać :D a ciśnienia nie warto mierzyć bo czasem może ciśnieniomierz nie wytrzymać :P
dawno nikt nic nie pisał
więc taka mała motywacja przed zbliżającym się sezonem
http://wixer.pl/img/1090/sport-to-zd...ny-na-silowni/
pozdrawiam :thumbright:
No ja aż wstyd się przyznać ale mam obecnie małą przerwę związaną z zbliżającym się ślubem (wiem wiem każda wymówka jest dobra) ale cała kasa jest przeznaczona na nie :( ale mam mega kaca moralnego przez to ...
Siemka:) jest tu ktoś, kto może pomóc mi w diecie i dobraniu ćwiczeń:) zacząłem chodzić na siłkę, bo wesele za 4 miesiące i trzeba troszkę basiorka zrzucić:) hehe
Na zrzucenie tłuszczu polecam aeroby ;)
Żadne aeroby nie pomogą, jeżeli miska nie będzie ok.
Temat diety jest przeogromny, więc trudno napisać coś tak w skrócie, ale przede wszystkim oblicz swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne (wujek Google Ci pomoże), a potem obetnij kalorie. Może to być 300, 400, 600 kcal to już indywidualna sprawa.
Ja np w dni treningowe trzymam swoje zapotrzebowanie, które jest na poziomie 2900-3000 kcal, a w dni nietreningowe obcinam do 2100 kcal. Ważne jest też z czego będziesz dostarczać te kalorie. U mnie duża porcja kalorii idzie z białka. Ma to swoje plusy w postaci tego, że białko jest budulcem mięśni, a także to, że organizm potrzebuje zużyć dużo więcej energii do strawienia białka, niż np do strawienia węgli.
Nie bój się tłuszczy, ale tych zdrowych, pochodzących z orzechów, czy też z ryb, natomiast uważaj na węglowodany, a o słodyczach to zapomnij ;-) Soki, czy cola to też są bomy cukrowe.
Staraj się nie łączyć w posiłkach węgli i tłuszczy. Układaj posiłki raczej w zestawieniu białko + węgle + warzywa, oraz białko + tłuszcze +warzywa. Pij dużo wody, herbatę czerwoną, zieloną, kawę i staraj się niczego nie słodzić :-) Na noc odpuść sobie węgle.
Mi sie również wszystko pokickalo troszke przerwe mialem dość długa pare mies. ale suple zamówione i mysle ze wszystko da sie nadrobić dieta troche checi i bedzie malina
Na siłce 25 minut marszo/biegów, później rowerek 15minut, a później już tylko jechanie na łapy:) dietę ma mi kumpel ułożyć i konretne ćwiczenia. Na razie chodzę, żeby się rozruszać i lepiej poczuć, na dniach ma być pakiet przez kumpla ułożony, to będę leciał z tematem. # razy w tygodniu chodzę.
Czy bawić się w spalacze tłuszczu????
Spalacze tłuszczu moim zdaniem są kiepskim wyjściem, bardziej pomoże Ci schudnąć myśl że je bierzesz niż one same :) Poprostu jedz mniej, pobiegaj rano naczczo a zobaczysz różnicę :) Pij dużo czystej wody, to podstawa :)
Odpuść sobie spalacze. Jeżeli dopiero zaczynasz, to sama dieta + ćwiczenia wystarczą do uzyskania dobrego efektu.
Czytać co piwo6 piszę bo to czysta prawda ! i brać się do roboty tłuste sicierściuchy bo lato nadchodzi ! :D
Panowie, jeśli szukacie rady jak być dużym,silnym to tutaj taki amły tutorial od Mistrza :) :%
http://www.youtube.com/watch?v=pf-Vw...layer_embedded
To jest głupota bo jedzenie mniej ludzie biorą za wszystko co biorą do ust. Jak się chce schudnąć(wyrzeźbić) to liczy się makroskładniki i kcal, po wcześniejszym wyliczeniu zapotrzebowania. Wiadomo nie można się też tych wyników trzymać sztywno bo są rożne organizmy, dlatego najlepiej kontrolować to na wadze i ustawiać pod siebie. Spalamy tłuszcz nie mięśnie!
tak btw. Ogląda ktoś ich? https://www.youtube.com/channel/UC2A...US3K98h5dJVfog
Mają naprawdę fajny kanał taki "ludzki", dobrze się ich ogląda. No i można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć.
Sam korzystam ze znajomym z ich teorii i jesteśmy zadowoleni. Zwłaszcza z if\a na redukcji/masie ;) ostatnio uderzył do mnie filmik trening siłowy a walenie konia. Hahahaha ciekaw jestem ile razy nagrywali chłopaki zanim skończyli całość. A w celach humorystycznych polecam trener paweł:P na yt.
Ja właśnie jadę na IF i jestem mega zadowolony. Wymaga to trochę czasu najpierw na obliczenia, potem na sumienne przygotowanie posiłków, ale efekt jest tego wart :D
Jak wasze postanowienia noworoczne?
Ja do lutego lecę z masą, moja podaż to 3500-4000 kcal dziennie. Cel: dojść do wagi 85 kg.
Łapa mi już trochę urosła :P
http://picduck.pl/images/2014/12/24/qUS4b.jpg
suple jakies stosujesz ? na mase polecam mutanta wiesz o którego chodzi
ja jak sie wykuruje zamierzam szybko wrócić do formy bo przestój mam kilkomiesięczny aż źle się z tym czuje
jedyne w tym wszystkim jest to że mi stawy odpoczęły
Dorian to był kiedyś dobry teraz to nie widzę żadnej dobrej przedtreningówki na rynku, takie czasy, nawet odżywki okroili
jak to mówią, zima martwy sezon - dodaj jeszcze jakieś witaminki
ja jeszcze z 1-2tyg. się przemęczę i wracam do treningów :p
nie no Kamil kabzuna nie zapuściłem a browara na gipsie mogę stawiać :)
chociaż i to nie bo 3dni temu sam go zdjąłem a wizytę u ortopedy mam dopiero 11stycznia czuje że będzie zie.ba :D