Za każdym razem kiedy wchodzę do samochodu i włącza się radio zawsze gra pierwszy plik z karty SD. Radio nie pamięta jaki utwór leciał jak gasiłem samochód i dotyczy to tylko SD ponieważ płytę pamięta i stacje radiowe również.
Printable View
Za każdym razem kiedy wchodzę do samochodu i włącza się radio zawsze gra pierwszy plik z karty SD. Radio nie pamięta jaki utwór leciał jak gasiłem samochód i dotyczy to tylko SD ponieważ płytę pamięta i stacje radiowe również.
Witam, Mam problem z rnse, otoz nie czytalo mi plyty wiec wyczyscilem laser i wszystko grało, po paru odpaleniach silnika wyskoczylo ze naped cd/dvd jest uszkodzony, plyta sie nie kreci wtedy i nie da sie jej wyjac. Po jednym dniu nagle zaczaelo dzialac, po znowu kilku odpaleniach samochodu itp znowu nie dzialalo, odlaczylem akumulator zeby sie wszystko zresetowalo i dzialala, wylaczylem i wlaczylem i znow nie dziala (ten blad za kazdym razem). Naped do wymiany czy jakis blad moze jest ? cos z kablami? Moze ta plastikowa oslonka zle sie ulozyla podczas skrecacania navi jak czyscilem laser , jakies pomysly?
Witam. Mam problem, w a3 8p nie włącza mi się radio rns-e, wczęściej wszystko działało normalnie do momentu rozładowania aku. Radio nie reaguje na nic, nic się nie świeci
Sprawdzałeś bezpieczniki?
Pod maską wszystko w porządku, jest jakiś dodatkowy bezpiecznik w radiu ? Jutro tam rzucę okiem bo nie mam kluczy do wyciągania
Musisz wyciągnąć radio i bodajze z tyłu jest.
tak, jest:
Załącznik 15259
Jest tez bezpiecznik z boku po lewej stronie kierownicy.
Witam, problem z RNSE jak w temacie.
Dokładane zamiast Concerta
Problem taki, że po zamknięciu auta cały czas czyta płytę navi i chyba temu mi aku zdechł. Jednakże jak rozwiązać ten problem?
Po zamknięciu auta płyta kręci sie jeszcze max pare minut i system się wyłącza. Tak samo jak otwierasz auto z pilota to od razu po otwarciu zaczyna czytać płytę żeby jak wsiadasz i uruchamiasz system to nawi była gotowa a nie dopiero wczytywało. Chyba że masz cos nie podłączone, cany itp ale to wtedy rado by Ci gało co 30 min.