Malik, ja moge LG G2 z czystym sumieniem polecić. Wspólnik ma Z1 i ma z nią ciągle problemy, często się wyłącza i najchętniej w trakcie rozmowy :)
Printable View
Malik, ja moge LG G2 z czystym sumieniem polecić. Wspólnik ma Z1 i ma z nią ciągle problemy, często się wyłącza i najchętniej w trakcie rozmowy :)
moze tak byc, czesto nowsze wcale nie jest najlepsze
nie siedze w sony, trzeba poczytac forum http://forum.android.com.pl/f60/
S5 sprawia bardzo dobre wrazenie, obudowa nie jest juz w calosci plastikowa, wykonana jest z podobnego materialu jak note 3. Telefon swietnie lezy w dloni i nie widac po nim sporego wyswietlacza 5,1cala. Bardzo plynnie chodzi najmniejszego przyciecia nie zauwazylem. Do wody go wrzucalem i przezyl dzialal dalej takze tez przydatna rzecz. Napewno go kupie jak troche stanieje bo 3tys to troche przesada chwilowo :)
3 kafle za telefon to dla mnie gruba przesada, tym bardziej że ja te telefony niszczę/gubię w oczach ;) G2 w takim razie może być fajną opcją. S5 i Z2 póki co, za drogie. Brałem pod uwagę właśnie S4, Z1 oraz ten G2 (aczkolwiek LG zawsze kojarzyło mi się ze słabymi telefonami).
No ale jak widać czasy się zmieniają i trzeba wszystkie popróbować. Dotychczas miałem SGS 2 (paradoksalnie, telefon prawie niezniszczalny) a od pół roku HTC ONE. HTC mnie zawiódł (jakość wykonania), wieszał się, zrywał połączenia, obudowa szybko się zniszczyła i do tego szybka była podatna na zarysowania.
2 miesiące mam G2 i jestem bardzo zadowolony.
Stuknięte z LG G2
A w takim sklepie rtv :) przedstawiciel samsunga ostatnio byl z pokazowym s5 i w zasadzie mozna bylo testowac na wszelkie sposoby. Twierdził ze jakby po zalaniu umarl to go odda na firme bez zadnych konsekwencji wiec mozna bylo sie troche pobawic ;)