KiTo, jeszcze cała Polska nie jest pokryta. W 2015 zamkną temat. Nie wiem jak jest z Modlinem (czy jest już zrobiony). Kto Ci powiedział że T-mobile buduje własną infrastrukturę LTE? :> To że działa Ci LTE dla Orange a nie działa dla T-mobile, nie oznacza ze to jest na innych urządzeniach. To oznacza, że po prostu nie uruchomiono LTE dla danego operatora (np. wymogi prawne, wewnętrzne, itd).

Co do uruchomienia projektu to jestes w błędzie. Pracowałem w NetWorkS! od powstania firmy (od 01.09.2011), byłem podczas raportowania i znałem postępy we wdrożeniu nowej infrastruktury. Nawet nie wiesz w jak dużym zakresie plan jest już zrealizowany

- - - Aktualizacja postu - - -

Mam rozkminę odnośnie zakupu aparatu...
Co byście polecili? Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z1, LG G2? Więcej pomysłów nie mam, ale alternatyw nie wykluczam
Wykorzystanie biznesowe, aparat fotograficzny nie ma znaczenia, ważne zeby bylo sporo ramu i całkiem spory wyswietlacz, ale bez przesady. Chcialbym aby telefon mi sie w kieszeni miescil. Iphone'a nie chce. Uzywałem tego "cuda" przez jakis miesiac i oddałem go z wielką przyjemnością.