-
-
Cześć, mam jeden kluczyk od auta, ale jest on bez elektroniki w środku, posiadam również drugi kluczyk który ma elektronikę w sobię. Ale problem w tym, że jest on bez baterii i jest połamany (obudowa)
Czy jak kupi na allegro sam scyzoryk to będę mógł go jakoś zakodować? Obecne kluczyki otwierają wszystkie zamki na raz. (centralny). Kompletnie nie wiem czy to wypali
Pompa ma końcówkę E.
-
-
Masz scyzoryk ? Jak tak, to możesz kupić ori używkę z allegro, a potem sobie zaprogramować pod samochód, przekładasz tylko pastylkę immo, i grot do zamków i stacyjki.
-
Mam scyzoryk, działa tylko bez przedniej obudowy, pytanie czy da radę jak kupie inny kluczyk scyzoryk z elektroniką i go zaprogramować do konkretnego samochodu ?
-
Da rade go zaprogramować. Jak chcesz to Pisz pw.
-
Czy taki kluczyk zaprogramuje bez VAG?
http://allegro.pl/kluczyk-scyzoryk-p...071630483.html
Rozumiem że muszę kupić samą elektronikę wraz z obudową ale bez grotu tak?
-
Zaprogramujesz bez VAG , kupujesz kompletny kluczyk z grotem, potem idziesz do punktu gdzie dorabiasz grot pasujący do twojego auta.Procedurę programowania pilota centralnego zamka masz w internecie.
Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
-
Witam, mam kilka niejasności w związku z moim kluczykiem.
1. Mój obecny pilot świeci na czerwono (dioda czerwona) jak nacisnę i w ogóle jest jakiś chiński bo nigdzie nie mogę znaleźć obudowy,
Klikam zamknięcie auta to muszę poklikać pare razy i dopiero zamknie bo chyba podczerwień(?) musi jakoś załapać, zaprogramować inny pilot?
2. Rozumiem, że jak mam na podczerwień (?) to mam jakiś szajs pompkę centralnego tak?
3. Teraz druga sprawa, świeci mi się immobiliser w liczniku mam chyba(?) i jak przystawię takie małe coś to nie świeci i samochód odpali, czy jak kupie nowy pilot to będzie dobrze?
-
Witam wszystkich. Mam zwyczajny kluczyk i jedyna elektronika w nim to lampka. Kupiłem czysty scyzoryk i gdy wydrapie grot w nim to musze programować jakoś immo dodatkowo, aby auto na tym chinskich scyzoruku z wydrapanym grotem odpalilo?