Nietykalni , świetne francuskie kino! Właśnie wróciłem z kina. Komedia jakich mało ;) polecam. No i odskocznia od amerykańskiego kina ;)
Printable View
Nietykalni , świetne francuskie kino! Właśnie wróciłem z kina. Komedia jakich mało ;) polecam. No i odskocznia od amerykańskiego kina ;)
""Colombiana"" Zoe Saldana („Avatar” i „Star Trek”) w filmie reżysera „Transportera 3”! - fajny film,polecam bo wciągnął mnie a przed chwilą skończyłem go oglądać ;)
Czarnobyl - Reaktor strachu bardzo polecam
Avengers 3D - wkoncu obejrzany! film dobry, podobał sie, ale oczekiwałem chyba troche wiecej "tego czegos" :)
2 Dni W Nowym Jorku - nastawiałem sie na kolejna durna romantyczna komedie, ale nawet mnie zaskoczył i był ciekawy :) polecam
Headhunters! Potwierdzam, film niezły!:D
Czarnobyl - mimo opini kolegów, spodziewałem się więcej bo zapowiedź filmu była niezła. W zasadzie [SPOILER] wszystkie ciekawe fragmenty były w trailerze, prócz niedźwiedzia. Ogólnie film spoko ale przewidywalny i mało dreszczyku. Po twórcach serii Paranormal Acitvity spodziewałem się naprawdę więcej niż zobaczyłem bo porównując P.A. a Czarnobyl, to moim zdaniem Pudzian - Najman...
Czarnobyl....dla mnie shit
Mroczny Rycerz Powstaje - dobra czesc serii :) prawie 3h zleciało bardzo szybko :) ciekawe zakonczenie... POLECAM obejrzec i samemu ocenic ;) chociaż chyba poprzednia część mi sie bardziej podobala - pewnie ze wzgledu na Jokera :]
No i stało się, obejrzałem dzisiaj prometeusza, jeśli ktoś jest fanem serii "alien" to nie powinien się zawieść, chociaż moim zdaniem film nie wykorzystuje potencjału jaki seria właśnie alien'ów utorowała.
Ogólnie to ujdzie w tłumie ;)
Mroczny Rycerz Powstaje - spodziewałem się, że będzie nudno, ale się mile zaskoczyłem, ciekawy pomysł, fajne zakończenie ;)
M.
byłem dla odmóżdżenia na madaskar3 i nawet nawet:P jeśli lubi ktoś bajki :D
madagaska! napewno pojde..moze nawet niedlugo;P
ja bylem wczoraj i mi sie srednio podobal, dwie pierwsze czesci byly lepsze jak dla mnie
Również polecam madagaskar 3 nie ma to jak 3D i piwko w rece :P uśmiałem sie lepiej niz dzieciaki :) bo aż mnie żona uciszała :(
Madagaskar3 to chyba dzieło kogoś po koksie :D
Czarnobyl porażka, tak jak pisali wcześniej...
Ja polecam od siebie "A thousand words" - jeszcze w Polsce premiery nie było, na necie można znaleźć ;) Ale jak wolicie poczekać, aż będzie wyświetlany u Nas w kinach to idźcie na to koniecznie !
Również nie polecam Czarnobyl'a, jedynie w domu na kanapie można popatrzeć. 2 ciekawe momenty i tyle. Choć Prypeć pokazany całkiem ciekawie, podobnie jak trailer filmu, to nie warto...
Epoka lodowcowa 4 - nie podobała mi się ,robione już tylko dla kasy. Jedyny moment jaki mi został w głowie i z którego się śmiałem to gdy leniwiec napił się wody z oceanu... Ciekaw jestem Madagaskaru...
Yuma, nawet da się obejrzeć, na kolana nie powala ale fajne sceny, niektóre teksty, choć myślałem, że jakaś grubsza afera będzie ;)
M.
Dokladnie, nie wierzylem ze to moze byc az tak slabe
wyjazd integracyjny przy "Kacu" to hicior oskarowy
obejrzlem ostatnio dwa wakacyjne hiciory i "Battleship" srednio mi podszedl, kolo "transformers" to on nawet nie lezal
natomiast bardzo mi sie podobaly, pomimo swojej naiwnosci "igrzyska smierci"
Czy oglądał ktoś "Babycall"? Proszę o opinie.
Wczoraj oglądałem niezniszczalnych 2 w kinie polecam, ale 1 była dużo lepsza :)
Dokładnie jak kolega boss777. Pierwsza część była lepsza, teraz to po prostu rozpierdziel ponad wszystko...
Teraz czekam niecierpliwie na "Ted" :P
fredi.master ja nie mogę się doczekać nowego Bonda a najbardziej uprowadzona 2 widziałem wczoraj trailer i miazga :)
Ted, to wg mnie zerzniety pomysl z Wilfred'a. Ale i tak obejrze. Jesli humor bedzie rodem z tego serialu, to moge sie ubawic dobrze! :D :D
Gregorski3 często niestety bywa że 2 cześć jest gorsza od 1 boje się że też tak będzie z filmem Uprowadzona 2...
A takie pytanie, czy pamiętacie jakąś 2 cześć lepszą od 1 cześci filmu?
pamietamy
przyklad : zabojcza bron, ojciec chrzestny, powrot krola (to nawet 3) , powrot jedi (to tez 3 ze starych) , mroczny rycerz (batman 2) itd
nie wazne czy 2 czesc, ale jak przylozyli sie scenarzysci
od takich gowienek jak niezniszczalni nikt sie dobrego scenariusza nie spodziewa, co by nie wymyslili to ludzie obejrza
Widzo że miro pamięta... a jeśli teraz mi chodzi o filmy w których powstały tylko 2 częśći a nie więcej... Zobaczy kto pamięta teraz :P
Jeśli chodzi o batmana mroczny rycerz to bije wszystkie batmany nawet tego nowego.
Ojciec chrzestny to klasyk
Oglądał ktoś infernal affairs 1 ?
Super jednak ktoś oglądał infernal affairs. Miro takie same mam zdanie, że infernal lepszy. Prawie mało który film mnie tak wciągnął z produkcji Hongkongu :P
A i jeszcze Yip Man był super
Miałem weekend filmowych porazek :P
Dom w głębi lasu, REC 3 - o qrde :mrgreen: nie polecam filmow, serio w ogole nie straszne, a za to żałosne horrory :)
Mroczne Cienie - film jakos nijaki, liczyłem na Deppa i sie przeliczyłem :( a zapowiadał sie ciekawie...
Paranormaln Activity 3 - dla fanów serii pewnie sie podobał, do mnie jakos nie przemowil :)
Dobrze Cyc że pamiętasz tytuły, ja jak oglądnę coś kiepskiego to na drugi dzień nie pamiętam co oglądałem i jaki to był tytuł:)
Haha... Jak zawsze w poniedziałek na polsacie jest jakiś HIT dzisiaj leci Metro strachu może na dzisiaj być :)
Komisarz Blond i oko sprawiedliwości - wynudziłem sie bardzo na tym "filmie", nie polecam, nudne, w sam raz dla dzieci :)
Ted - mi sie podobał film :) posmialem sie wkoncu troche :mrgreen: jakby ktos zastanawial sie czy isc do kina to polecam :]
a ja tedem czuje nie dosyt...jak dla mnie słaby film...
Jak urodzić i nie zwariować - całkiem przyjemna komedyjka, mozna sobie obejrzec w niedzielne popoludnie ;)
Jesteś Bogiem - co prawda nie jestem fanem hip hopu, nigdy nie sluchalem PFK, ale film zaskoczył bardzo pozytywnie, dobrze zrobiony POLECAM.
Faceci w czerni III - całkiem pozytywny, ale chyba jednak II była ciekawsza :)
Magic Mike - całkiem dobry, mozna sie posmiac troche :)
Mariusz_ZT.tk masz jak najbardziej racje,rowniez gustuje w HH ale prosilbym o subtelniejszy komentarz.
człowieku po pierwsze się tak nie spinaj - bo nigdzie nie napisałem, że jestem największym znawcą PL HH (chociaż pracowałem przez dłuższy czas w pewnej gazecie HH i w jednym z największych portali HH - wiec na pewno wiem więcej niż Ty).
Po drugie pewnie że to tylko film, ale skoro na samym początku był napis "historia oparta na faktach" to do czegoś to jednak w jakimś stopniu zobowiązuje...
I po trzecie "znawco" odsyłam Cię do wywiadu z Abdradabem - http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,1...e_rozmija.html. Może wtedy przestaniesz "śmiać się z takich komentarzy"
aha i żeby nie było - tak jak wcześniej napisałem, naprawdę warto ten film obejrzeć :)