Komisarz Blond i oko sprawiedliwości - wynudziłem sie bardzo na tym "filmie", nie polecam, nudne, w sam raz dla dzieci
Ted - mi sie podobał filmposmialem sie wkoncu troche
jakby ktos zastanawial sie czy isc do kina to polecam :]
Komisarz Blond i oko sprawiedliwości - wynudziłem sie bardzo na tym "filmie", nie polecam, nudne, w sam raz dla dzieci
Ted - mi sie podobał filmposmialem sie wkoncu troche
jakby ktos zastanawial sie czy isc do kina to polecam :]
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
|
a ja tedem czuje nie dosyt...jak dla mnie słaby film...
Jak urodzić i nie zwariować - całkiem przyjemna komedyjka, mozna sobie obejrzec w niedzielne popoludnie
Jesteś Bogiem - co prawda nie jestem fanem hip hopu, nigdy nie sluchalem PFK, ale film zaskoczył bardzo pozytywnie, dobrze zrobiony POLECAM.
Faceci w czerni III - całkiem pozytywny, ale chyba jednak II była ciekawsza
Magic Mike - całkiem dobry, mozna sie posmiac troche![]()
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Mariusz_ZT.tk masz jak najbardziej racje,rowniez gustuje w HH ale prosilbym o subtelniejszy komentarz.
Who I am? I am a the Champion.
człowieku po pierwsze się tak nie spinaj - bo nigdzie nie napisałem, że jestem największym znawcą PL HH (chociaż pracowałem przez dłuższy czas w pewnej gazecie HH i w jednym z największych portali HH - wiec na pewno wiem więcej niż Ty).
Po drugie pewnie że to tylko film, ale skoro na samym początku był napis "historia oparta na faktach" to do czegoś to jednak w jakimś stopniu zobowiązuje...
I po trzecie "znawco" odsyłam Cię do wywiadu z Abdradabem - http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,1...e_rozmija.html. Może wtedy przestaniesz "śmiać się z takich komentarzy"
aha i żeby nie było - tak jak wcześniej napisałem, naprawdę warto ten film obejrzeć![]()
było Audi A3 1.9TDI - 130 KM // jest Ford Mondeo 2.5 ST Titanium X - 220 KM
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)