w S3 8L dużego wyboru nie bylo
albo ksenon który podałem dwa posty niżej czyli z osobnym kierunkowskazem
albo taki
co prawda nie wyobrażam sobie do eski wstawić jakieś zamienniki które nie będą miały homologacji w dodatku z czasem zaparują
Printable View
w S3 8L dużego wyboru nie bylo
albo taki
co prawda nie wyobrażam sobie do eski wstawić jakieś zamienniki które nie będą miały homologacji w dodatku z czasem zaparują
Ten, ktory podeslales jako drugi, to xenon polifotwy. Skoro byly tylko 2 rodzaje, to na pewno mam ten pierwszy :) Czyli zamiennikow nie poleciacie, lepiej regenerowac stare lampy?
http://www.a3-club.net/forum/member.php?612-Grabek
albo grabek ci je opanuje albo samemu
czyli rozklejenie wysłanie odbłyśnika do regeneracji i ponowne sklejenie
w miedzy czasie możesz szukać przyczyny nie świecących palników
[quote=domel79;1108658]w S3 8L dużego wyboru nie bylo
albo taki
http://www.a3-club.net/forum/attachm...0&d=1365177094
Jeżeli mam w/w lampy to mogę do nich włożyć xenony? czy muszę jeszcze zamontować spryskiwacze aby nie mieć problemów z policją?
Ok, nie mogłem znaleźć tematu o lampach tylnych, ale teraz widzę temat o porównaniu ori z zamiennikami.
Dzięki, Byzio.
Zremba, to jest temat lamp przednich! Jest gdzieś temat porównujący lampy tylne. Nie nie ma różnicy!
- - - Aktualizacja postu - - -
Jakich lamp byś nie miał to musisz mieć spryskiwacze (albo przynajmniej zaślepki imitujące spryskiwacze :P ) bo mogą się czepiać.
nie masz tych lamp tu jest mała soczewka odbłyśnik inny gniazdo pod zarnik d2s itd
ta lampa to poliftowy ksenon
oczywiście zwykła lampa poliftowa z zewnątrz dla osoby nie w temacie nie odróżni, można włożyć hid ale nie jednemu z forum miski za brak sprysków papiery zatrzymali
Chcialem dzis sprobowac podmienic zarniki stronami, co pomoglo by w ustaleniu czego to wina, ze jedna lampa nie swieci. Ale utknalem na samym poczatku, tzn. nie udalo mi sie sciagnac plastikowych oslon. Z jednej stronie na drodze stoi akumulator, zdrugiej zbiornik z plynem do szyb. Zeby wyciagnac zarniki musze wyciagac tez ww. zbiornik i akumulator?
zdjąć zderzak :thumbright:
Witam !Panowie planuje wstawić sobie Hidy/xenony (niewiem czym to się rozni ,ale mniejsza z tym )posiadam A3 z 2002 roku .Chciałbym wsadzic w miejsce soczewek jakieś dobre xenony ..czy moglibyście polecic któryś zestaw ...szukałem na allegro i przyznam sie zzieleniałem ile tego jest ...niechciał bym trafic na jakąs chinśka podróbke .Czy macie moze sprawdzonych sprzedawców ?Z góry dzięki za pomoc .Pozdrawiam