w S3 8L dużego wyboru nie bylo
albo ksenon który podałem dwa posty niżej czyli z osobnym kierunkowskazem
albo taki
co prawda nie wyobrażam sobie do eski wstawić jakieś zamienniki które nie będą miały homologacji w dodatku z czasem zaparują
w S3 8L dużego wyboru nie bylo
albo taki
co prawda nie wyobrażam sobie do eski wstawić jakieś zamienniki które nie będą miały homologacji w dodatku z czasem zaparują
|
Ten, ktory podeslales jako drugi, to xenon polifotwy. Skoro byly tylko 2 rodzaje, to na pewno mam ten pierwszyCzyli zamiennikow nie poleciacie, lepiej regenerowac stare lampy?
http://www.a3-club.net/forum/member.php?612-Grabek
albo grabek ci je opanuje albo samemu
czyli rozklejenie wysłanie odbłyśnika do regeneracji i ponowne sklejenie
w miedzy czasie możesz szukać przyczyny nie świecących palników
[quote=domel79;1108658]w S3 8L dużego wyboru nie bylo
albo taki
Jeżeli mam w/w lampy to mogę do nich włożyć xenony? czy muszę jeszcze zamontować spryskiwacze aby nie mieć problemów z policją?
Ok, nie mogłem znaleźć tematu o lampach tylnych, ale teraz widzę temat o porównaniu ori z zamiennikami.
Dzięki, Byzio.
Ostatnio edytowany przez Zremba - 06-04-13 o 16:26
nie masz tych lamp tu jest mała soczewka odbłyśnik inny gniazdo pod zarnik d2s itd
ta lampa to poliftowy ksenon
oczywiście zwykła lampa poliftowa z zewnątrz dla osoby nie w temacie nie odróżni, można włożyć hid ale nie jednemu z forum miski za brak sprysków papiery zatrzymali
Chcialem dzis sprobowac podmienic zarniki stronami, co pomoglo by w ustaleniu czego to wina, ze jedna lampa nie swieci. Ale utknalem na samym poczatku, tzn. nie udalo mi sie sciagnac plastikowych oslon. Z jednej stronie na drodze stoi akumulator, zdrugiej zbiornik z plynem do szyb. Zeby wyciagnac zarniki musze wyciagac tez ww. zbiornik i akumulator?
zdjąć zderzak![]()
Witam !Panowie planuje wstawić sobie Hidy/xenony (niewiem czym to się rozni ,ale mniejsza z tym )posiadam A3 z 2002 roku .Chciałbym wsadzic w miejsce soczewek jakieś dobre xenony ..czy moglibyście polecic któryś zestaw ...szukałem na allegro i przyznam sie zzieleniałem ile tego jest ...niechciał bym trafic na jakąs chinśka podróbke .Czy macie moze sprawdzonych sprzedawców ?Z góry dzięki za pomoc .Pozdrawiam
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)