o tym na co mnie stać a na co nie to już tylko i wyłacznie moja sprawa...
Dolotu nie bede zakładał ani robił dalszych zmian w aucie bo mam inne plany...
Temat poruszyłem po wczorajszej rozmowie z właścicielem ED30, ktorego wykres jest powyeżej
Printable View
Nie no chłopaki przestańcie. Taki fajny temat więc nie ma co sie spinać :)
Patryk, nieśmiało chciałbym sie przypomnieć, że ja z utęsknieniem czekam na ten stage ~380 KM. Wprawdzie pisaleś, że temat bedzie dopiero w okolicach II kwartału, ale moze dacie rade troszkę wcześniej :) Napisz prosze czy jest na to szansa no i czego tak naprawde potrzebujecie by zmaterializować sprawe.
I jeszcze jedna prośba Patryk. Czy mógłbyś chociaż w dwóch słowach napisać na czym polegał problem z eSką Piątusia bo widzialem ze na streetracingu umawialiscie sie na diagnoze i rozwiazanie. Udalo sie go w ogole rozwiązać ?
Dzisiaj Patryk zmienia pompe paliwa,najprawdopodobniej w tym jest problem,dzisiaj sie okaze.
Pozdrawiam.
tak z ciekawosci czy CS mozecie wkleic dolot jaki w Supercopie i waszym Lupo rozwalil turbo?
Bartku, z tego co zrozumiałem z poniższego ....
to ta moc nie bedzie pochodzic z seryjnego turbo. Zreszta nawet jesliby seryjne turbo dało rade "wypluć" okolice 380 KM to taka jazda byłaby "on the edge" wiec kompletnie mijałoby się to z sensem
Piatus dzieki za update
No tak tylko takie zmiany to już raczej wiążą sie z duzo ilościa $, aczkolwiek widok kogoś w M3 itp... który nie może uciec S3 musi byc genialny
W Lupo jest CDA a w Supercopa jest rowniez stozek w specjalnej obudowie karbonowej.
Zrobie zdjecie jak tylko podjade do Seata.
Wybacz Gryzli ze Ci tak napisalem ale moce ktore oni mierza sa nierealne (np 300ps na K03 w TFSI). Wiem ze Ty jestes fanem tuningu Angielskiego ale prosze nie proboj wciskac ludziom ich modyfikacji bo pozniej ja mam problem nie Ty. Poniewaz klient przyjezdza i mowi ze na forum a3....... 370ps i on tyle chce ale najlepiej to samym softem. Uwazam ze 350Ps to max dla seryjnej K04 i tyle.
Fanem nie jestem do konca, tylko lubie czytać co oni piszą ponieważ ilośc S3 po modach jest conajmniej 10x wieksza niż w PL. Nie upieram sie że oni mają racje, modyfikacjami aut sie interesuje i lubie o tym czytać, jak równiez dowiadywać sie ciekawych rzeczy.
Zastanawia mnie tylko to a propo porownania z UK czemu niemieckie firmy, robia powiedzmy Stage 1 czyli sam program okolo 300Hp
stage 2 z wydechem na 330Hp
I potem stage 3 juz z turbo i innymi bajerami na 380Hp.
Z tego wynika ze wersje niemieckich tunerow bardziej odpowiadaja temu co wy robicie :)
tylko dalej nie rozumiem skąd sie biorą te przekłamania mocowe w UK?
pamietam jak już raz mi pisales o tym, że to bzdura jest i wsumie czekałem na jakies info w UK zwiazane z tym ze komus silnik albo turbo padło a tu nic...
Prawdy bysmy sie tylko dowiedzieli jakby postawić 3 auta koło siebie PL,UK, DE zrobione na podobne moce :) ale to raczej nie nastąpi.
BTW prospect mówił, że bedziecie mieć jakiś patent co wyłaczy ESP i ABS jak coś to jestem chetny :)