|
417BHP na zestawie:
-Milltek cały
-dolto Evoms plus opaska dostarczajaca zimne powietrze bezposredno na stozek + heatshield
-pompa paliwowa Autotech
- wtryski RS4
- turbo VF Engineering lub
http://www.atpturbo.com/Merchant2/me...egory_Code=GRT, na tej drugiej + twinncooler jest osiagalna moc w okolicach 540HP, na początku roku angole beda stroic auto z ta turbina.
jak znajde to wkleje filmik z tym S3 417HP widzialem go raz i jestem w szoku jak to auto jezdzi nie mówiąc o zjadaniu M3 e90...
Sprzedam:
Sportowy Filtr powietrza Pipercross do 2.0TFSI
widzialem wykres z hamowni z turbina VF i czytalem wypowiedzi wlasciciela, ktory mowił ze lag praktycznie jest znikomu i auto idzie od dolu...
Sprzedam:
na temat wydechów milteka, które są przez wszystkich ubóstwiane, trzeba pamiętać że nigdy nie bedzie tak dobry jak np. Wydech MGmotorsport, ze względu na normy emisyjne jakie musi spełniać.
oryginalne wtryski starczają do 380 hp, pozniej trzeba inwestować w te z rs4....
A3 8P TFSI 326Hp, S3 8L 1.8T 290HP, GTI EDITION 30 350 HP... powered by CompSport...
Ciag dlaszy modyfikacji TFSI
Tym razem pacjentem byl Golf GTI EDITION30 z silnikiem BYD (230ps) i skrzynia DSG
Moment obrotowy zostal ograniczony ze wzgledu na to ze samochod ma naped na przod
ale juz od wlasciciela sie dowiedzialem ze nie jest zle z trakcja i robimy wiecej takze update soon.
Modyfikacje to
1.IC z S3
2.Uklad wydechowy Milltek
3.Program CompSport
![]()
AXX - 445Ps
Rozmawiałem dzisiaj z dwom tunerami z angli i gosciem co ma ED30 doinwestowane.
Pierwsza sprawa to, że u nich podstawa przeróbek jest dolot CAI + dodatkowa rura ze zderzaka, ktora daje zimne powietrze na stożek.
Jak im powiedziałem, że u nas jest opinia ze taki dolot moze "uszkodzić turbo" taka dostałem odpowiedz:
Evoms intake is perfect, and ignore anyone telling you that it will destroy the turbo, thats rubbish! There is 100's of cars running different intakes around the world
Nie mówiąc juz o tym, że dla bezpieczeństwa można kupić "skarpete"
Za pare dni pojawią sie pierwsze info i specyfikacje po testach S3 zrobionego na około 500HP (to tak z ciekawosci)
Tutaj wykres S3 z : Dolot EVOMS, wydech milltek, pompa autotech
![]()
Ostatnio edytowany przez gr1zly - 26-01-09 o 17:26
Sprzedam:
To go zalozMoja opinia o tunerach z anglii i usa jest niezmienna. partacze i oszusci.
A zniszczone turbosprezarki widzialem sam na wlasne oczy. czy w naszym lupo czy w leonac supercopa ktore rowniez maja stozki.
zakladaj Gryzli zakladaj przeciez stac Cie na nowa sprezarke![]()
AXX - 445Ps
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)