Tylko ori, Valeo czy Bosch mogą się przy nich schować
http://allegro.pl/oe-vag-wycieraczki...686286959.html
Printable View
Tylko ori, Valeo czy Bosch mogą się przy nich schować
http://allegro.pl/oe-vag-wycieraczki...686286959.html
Również polecam ori z tym że nie dokonca się zgodzę z zastosowaniem powyższych piór z do których podałeś linka do a3 8p lift.
Ori pióra to;
600mm 8p1955425H
484mm 8P1955426H (a nie 475mm)
Zamawiałem takie w zeszłym roku na getem.pl
Dziś założyłem do siebie właśnie te z linku i pasują idealnie.
Mały update: oryginalny zestaw wycieraczek do A3 8P dobrany po numerze VIN w ASO ma numer 8P0998002A.
Dodatkowo porównałem dziś ORI wycieraczki z VALEO XTRM VM308 i wizualnie są to dokładnie te same wycieraczki. Zobaczymy jak będzie z trwałością
Pytanie dla posiadaczy ramion z audi a4 b6 w a3 8l. Jakie modyfikacje trzeba zrobić żeby pasowały i czy mogę prosić o zdjęcia najlepiej z montażu.
nic poza podgięciem(przekręceniem) ramion tak aby były równolegle do powierzchni szyby
Dzięki za odpowiedź. To bardzo ciekawe ponieważ zamówiłem ramiona o numerach lewe numer 8E1 955 407 A, prawe numer 8E1 955 408 A i po pierwszej przymiarce nie pasują otwory na wieloklin są za duże.
Czy możecie podać numery ramion jakie macie bo moje na pewno są złe.
Nie znalazłem nic konkretnego na ten temat, więc piszę.
Jakie macie sprawdzone pióra do 8P polift.Ostatnio kupiłem Valeo First i się zawiodłem bo nowe zostawiają sporo do życzenia i dodatkowo zasłaniają lekko spryskiwacze.Szyby mam zadbane regularnie czyszczone Autoglym CGP + Soft99 Ultra Glaco.Myślałem nad Championami i Visee, ale wolę najpierw zapytać bo na pewno znacie te produkty.Bosch AeroTwin trochę za drogi (ok. 100pln), ale czy warto?
Jesteś już w stanie coś dodać? Znalazłem je w atrakcyjnej cenie 49,99 jak jest to dokładnie to samo co oryg. to 3x tańsze.
Pióro wycieraczki vm308 600/475mm xtrm
Jakie wymiary wycieraczek powinny być do audi a3 8p 2008r sportback ? Pierwsze auto jakie się dorobiłem i wybór wycieraczek nawet sprawie problem :( ostatnie kupiłem nowe w sklepie na miejscu i padły szybciej niż się spodziewałem.